Săptămâna începe cu temperaturi scăzute, în Bucureşti. VREMEA PE TREI ZILE (8-10 FEBRUARIE 2015)

de:
08 feb. 2015
2 Afișari
Săptămâna începe cu temperaturi scăzute, în Bucureşti. VREMEA PE TREI ZILE (8-10 FEBRUARIE 2015)

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, DUMINICĂ, 8 FEBRUARIE 2015

Duminica, cerul va fi innorat, in Bucuresti, mare parte din zi, si mai ales după-amiaza şi seara sunt asteptate, din nou, ninsori, dar slabe cantitiv. Vântul va fi mai agitat peste zi, apoi slăbeste în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, adica ceva mai rece decat ar fi normal.

Totodată, meteorologii avertizează duminică, între orele 8-22, vom avea parte de vânt şi ninsori. Pentru săptămâna viitoare anunţă nopţi geroase, mai ales în sudul ţării. 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, LUNI, 9 FEBRUARIE 2015

Saptamana viitoare debuteaza cu vreme rece pentru această perioadă a anului si in Capitala, unde temperatura nu trece de 0…1 grad. Nu scapam de nori, dar se mai vede din cand in cand si soarele. Trecător vor mai fi condiţii de fulguială in conditiile in care vantul sufla cel mult moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MARŢI, 10 FEBRUARIE 2015

 Ziua de marti incepe si in Capitala cu vreme geroasa, dar nici spre orele paranzului temperaturile nu cresc foarte mult desi se arata si soiarele printre nori, in conditiile in care vantul nu se domoleste de tot. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade.

SURSA: rtv.net

Cookies