ȘTIRI

Săptămână ca la malul mării, în Piaţa Universităţii: filme şi concerte cu INTRARE LIBERĂ

Drumul de joi va trece cât ai zice Byron, promit organizatorii, şi se va lăsa cu bis pentru că toată lumea va fi cu „Capul în nori”.

Sâmbătă va fi zi de plajă în Poiană, în ritmurile celor de la Steaua de Mare.

Programul 15-18 august 2013:

Joi, 15 august, de la 20:00, Funkorporation deschid weekendul cu groove-uri funky, puţin jazz, ska, balkan, reggae şi aprind lumina doar în partea plină a paharului. Trupa are un sunet aparte, combinând mai multe stiluri muzicale, de la soul, funk, până alternativ şi muzică electronică.
De la 21:30, byron aduce în Piaţa Universităţii atmosfera de vacanţă în ritmuri art-rock / adult-alternative.

Vineri, 16 august, e zi de întâlnire pentru fanii Queen, care au ocazia să îşi etaleze tricourile de colecţie la proiecţia concertului Queen: Hungarian Rhapsody – Live in Budapest.

Sâmbăta începe cu rock alternativ şi trupa SoNaked, de la 21:00. De la 22:00 se dansează cu Steaua de Mare, prima trupă bucureșteană care combină rock-ul psihedelic și progresiv cu muzica de mahala.

Duminică, 18 august, de la 21:30, cei de la ABATOR INDUSTRIES prezintă NOSFERATU, de F. W. Murnau. Proiecţia filmului mut va fi însoţită de coloana sonoră originală, prezentată live.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, este un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în capitală. Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoară în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.
Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button