ȘTIRI

Săptămâna asta se lansează Partidul Liberal Reformator. Tăriceanu: „Vin peste 20 de parlamentari PNL

„În această săptămână vom avea evenimentul de lansare a partidului, este Partidul Liberal Reformator”, a spus Tăriceanu, precizând că lansarea va avea loc joi sau vineri, în funcţie de programul de la Senat, în funcţie de durata sesiunii extraordinare dedicate ratificării Acordului UE – R. Moldova.

„Dacă dezbaterile vor fi mai lungi, ori îl facem joi după-amiază, spre ora cinci, sau vineri dimineaţă”, a spus Tăriceanu, conform Mediafax.ro.

Despre numărul parlamentarilor PNL care i se alătură în acest partid, Tăriceanu a spus: „Sunt colegi care şi astăzi m-au sunat să îmi spună că doresc să se alăture şi bineneţeles că i-am invitat”. El a adăugat: „Probabil că sunt 20, dacă nu chiar peste”.

Întrebat cine i se va mai alătura în acest partid, din parlamentarii care nu şi-au anunţat încă demisiile din PNL, Călin Popescu Tăriceanu a confirmat că este vorba despre Mihai Stănişoară, Daniel Barbu şi Sorin Ilieșiu. „Îi aştept pe fiecare să facă anunţul”, a spus Tăriceanu.

El a mai menţionat că a început discuţiile privind dezvoltarea în teritoriu a formaţiunii. Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că este „la curent cu aceste decizii pe care le-au luat unii din parlamentarii PNL, şi care sunt justificate”,


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button