ARHIVA B365

Şantierul părăsit de la Pasajul Mihai Bravu face victime în trafic

Lucrările la pasajul suprateran din această zonă au fost blocate încă din vara anului trecut întrucât firma constructoare a lui Nelu Iordache, Romstrade, a intrat în insolvenţă. Şantierul abandonat face ca circulația în zonă să fie complet dată peste cap, traficul gâtuit silindu-i pe șoferi să circule pe liniile de tramvai.

Aşa a făcut şi artista Claudia Pătraşcu (de la trupa Sexxy), însă drumul ei şi a familiei sale a sfârşit într-o groapă imensă din carosabil. 

„Nu-mi mai aduc aminte ce s-a întâmplat, ştiu că ne-am speriat foarte tare, am suferit un şoc din care încerc şi acum să-mi revin. Am ţipat de spaimă, iar fratele meu şi mama au început să plângă. Ne-au sărit oamenii în ajutor, ne-au scos pe geam, pentru că portierele erau înfipte în pământ. Nu am suferit nici o contuzie, dar psihic suntem afectaţi. Nu am putut dormi, aveam în faţă doar imaginea aceea. Maşina nu are asigurare, va trebui să suport reparaţiile de la şasiu, rezervorul e spart, puteam lua foc”, a spus Claudia Pătraşcu, citată de click.ro. 

Lucrările abandonate la pasajul Mihai Bravu nu reprezintă însă singurul motiv de indignare al șoferilor. Asfaltul pus de-a lungul șinelor de tramvai de pe șoseaua aflată în intersecția bulevardului Mihai Bravu cu Splaiul Unirii și Calea Văcărești a cedat luna trecută.

Gropile care au apărut pe ambele sensuri de mers, imediat după prima ninsoare din această iarnă, au căpătat repede dimensiuni considerabile. Ele au devenit atât de greu de evitat și atât de adânci, încât mulți șoferi și-au pierdut nu numai cumpătul, ci și capacele de roți.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button