Șantierul „Drumul Roții”, unde se modernizează drumul, se deschide curând. Ciprian Ciucu: A durat mai mult decât am crezut inițial pentru că s-a construit prost în zonă

27 mart. 2024
437 Afișari
Șantierul
Șantierul "Drumul Roții", unde se modernizează drumul, se deschide curând. Ciprian Ciucu: A durat mai mult decât am crezut inițial pentru că s-a construit prost în zonă | Sursă foto: Ciprian Ciucu/ Facebook

Primarul Sectorului 6 le-a transmis bucureștenilor când vor începe lucrările de asfaltare și de modernizare pe Drumul Roții. Edilul a transmis că în data de 26 martie 2024 a fost semnată autorizația de construire.

Ciprian Ciucu anunță când încep lucrările pe Drumul Roții

PS6 a anunțat încă din anii trecuți că urmează să intervină pe Drumul Roții, o arteră de pământ ce este plină de gropi și denivelări. Marți, 26 martie 2024, Ciprian Ciucu a anunțat că a fost semnată autorizația de construire necesară pentru modernizarea acestei străzi.

Cu toate că a durat mai mult decât se preconizase, Primarul Sectorului 6 a anunțat că lucrările vor fi începute anul acesta:

A durat mai mult decât am crezut inițial pentru că s-a construit prost pe Roții, din punct de vedere al utilităților și fost nevoie de o soluție tehnică complicată ca naiba, cu pompe și ridicări de nivel, ca să nu-i lăsăm pe cei care locuiesc acolo fără apă si canalizare.

Astfel că, în vara anului 2024, urmează să fie începute lucrările la sistemul de canalizare de pe Drumul Roții din S6. Cu toate astea, lucrările efective de asfaltare și de modernizare ar urma să fie începute în toamna acestui an, după cum transmite Ciprian Ciucu.

Edilul le-a transmis bucureștenilor următorul mesaj:

Aveți încredere, nu v-am mințit niciodată, nu îmi asum ce nu pot face și dacă nu fac ceva va spun și vă explic de ce nu se poate. Dar se poate!

O altă arteră unde PS6 a efectuează modernizări este Drumul Osiei. Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate încă de anul trecut, însă au existat întârzieri din cauza unui proces. Mai precis, o societatea nu să vrut să cedeze 1 metru din curte.

Astfel că, la acest moment se efectuează lucrări pe o porțiune de 300 de metri.

Din cauza lucrărilor ce sunt efectuate pe respectiva arteră, care duce în județul Ilfov, traficul a fost îngreunat. Cel mai afectat este Bulevardul Iuliu Maniu. Pentru a minimiza disconfortul oamenilor, echipele de muncitori lucrează în ture de zi și de noapte.

Cookies