Șantierul de la Pasajul Doamna Ghica dă complet peste cap traficul în zonă, care va fi deviat total. Când intră restricțiile în vigoare

08 nov. 2022
4200 Afișari
Șantierul de la Pasajul Doamna Ghica dă complet peste cap traficul în zonă, care va fi deviat total. Când intră restricțiile în vigoare
Șantierul de la Pasajul Doamna Ghica dă complet peste cap traficul în zonă, care va fi deviat total. Când intră restricțiile în vigoare / Sursă foto: Facebook-pasajul Doamna Ghica

Primăria Municipiului București a anunțat că începând de vineri vor fi instituite restricții de circulație pe Șoseaua Colentina din București, în intersecția cu strada Doamna Ghica. Traficul din zona respectivă va fi complet dat peste cap. Pe lângă asta, urmează să fie întreruptă și circulația tramvaiului 21.

Șantierul de la Pasajul Doamna Ghica dă complet peste cap traficul în zonă

Una dintre cele mai aglomerate zone din București va fi complet blocată de la finalul acestei săptămâni.  Pentru a permite montarea tablierului metalic al Pasajului Doamna Ghica din București, urmează să fie instituite restricții de trafic care vor afectat atât șoferii, cât și mijloacele de transport public în comun.

Iată care sunt restricțiile ce vor fi instituite:

  • Blocare totala a parții carosabile a Șoselei Colentina, pe sensul către Obor în intersecția cu Strada
    Doamna Ghica. Aceasta va intra în vigoare începând de vineri, 11 noiembrie 2022, la ora 04:00.
  • Blocare banda 2 bretea Doamna Ghica, între Șoseaua Colentina și intrarea pe rampa Petricani,
  • Blocare banda 2 bretea Doamna Ghica, între intrarea pe rampa Petricani și Șoseaua Colentina.

Aceste restricții de circulație urmează să fie instituite de vineri, 11 noiembrie 2022, și vor rămâne în vigoare până la data de 10 ianuarie 2023.

Circulația tramvaiului, întreruptă până anul viitor

Primăria Capitalei, prin Trustul de Clădiri Metropolitane, a mai informat și că circulația tramvaiului 21, pe Șoseaua Colentina, va fi întreruptă, pe ambele sensuri, până la data de 21 martie 2023. Pentru a prelua fluxul de călători vor fi introduse autobuze care vor circula pe linia de tramvai.

Primăria Municipiului București a anunțat și că traficul auto urmează să fie asigurat pe Șoseaua Colentina pe trei benzi:

  • Una spre dreapta, către Bulevardul Lacul Tei,
  • Două înainte, spre Obor.

De asemenea, doi stâlpi de catenare și firul tramvaiului din zona intersecției dintre Șoseaua Colentina și Strada Doamna Ghica urmează să fie demontate.

Cookies