ARHIVA B365

Şantier în centrul Capitalei: Se reabilitează trotuarul pe Bd. Magheru. FOTO

Un nou șantier a apărut zilele acestea în centrul Capitalei. Pentru al treilea an consecutiv se reabilitează trotuarul pe Bd. Magheru. Dacă în 2013 au fost reabilitate trotuarele din zona Magazinului Eva și de la Piața Romană, acum se lucrează pe trotuarul cuprins între strada Arthur Verona și strada George Enescu. 

Prima bandă de pe sensul de mers dinspre Universitate spre Romană a fost blocată și delimitată pentru a trece pietonii, iar pe trotuar muncitorii îndepărtează vechiul asfalt foarte deteriorat și îl înlocuiesc cu noi plăci de granit. 

În 2013, Administrația Străzilor a reabilitat trotuarul din Piața Romană, în zona stației de metrou și zona magazinului Eva. Atunci s-au montat stâlpi noi de iluminat, s-au schimbat dalele – pe anumite porţiuni s-au pus dale albe şi gri-, s-au plantat pomi, s-au amplasat jardiniere şi s-au montat mingi metalice, asemenea celor de pe trotuarul de la Piaţa Unirii, pentru a-i împiedica pe şoferi să pătrundă pe anumite porţiuni de pe trotuar.

Și în zona magazinului Eva a fost schimbat pavajul de pe trotuar, au fost montate borduri noi, iar mobilierul urban și stâlpișorii împotriva parcării au fost schimbați. De asemenea, s-a amenajat și fântâna din dreptul blocului Eva și parcarea ce desparte spațiul pietonal în două pe aproape întreaga lungime a celor două bulevarde.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button