LA MINE-N CARTIER

Șantajată cu filme porno, pentru a lucra într-un salon de masaj VIDEO

Cercetările au început încă din martie când tânăra, de 24 de ani, a anunţat poliţia ca a fost postat pe internet un film care o prezenta în ipostaze compromiţătoare. În spate ar fi stat un tânar de 21 de ani care ar fi ameninţat-o că nu îl va scoate de pe internet dacă nu va lucra pentru el la salonul de masaj pe care acesta urma să-l deschidă. Deşi tânăra a solicitat în repetate rânduri scoaterea filmului de pe internet, acesta i-a spus că îl va scoate doar dacă se va întoarce la el şi a avertizat-o să nu se ducă la poliţie pentru că îi va da foc la casă şi îi va distruge familia.

Odata cu această anchetă poliţistii au descoperit că individul a săvârşit şi alte infractiuni: proxenetism, violare de domiciliu şi furt calificat. Pentru aceasta din urmă el a folosit un set de chei copiate după cele originale pentru a fura mai multe obiecte electrocasnice.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, proxenetism, violare de domiciliu, furt calificat şi răspândirea de materiale obscene. Tânărul, dar şi cel care a postat filmul pe internet, au fost reţinuţi, şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button