Sandra Stoicescu s-a măritat: nașă Gabi Firea, Iliescu și Antonescu- invitați. Nunta în imagini FOTO

de:
07 oct. 2013
6 afișări
Sandra Stoicescu s-a măritat: nașă Gabi Firea, Iliescu și Antonescu- invitați. Nunta în imagini FOTO

Nunta Sandrei Stoicescu a fost și ea o nuntă plină de vedete politice și din televiziune. Nașii au fost Gabriela Vrânceanu Firea și soțul acesteia, primarul Florin Pandele.

„Am emotii foarte mari! Este cea mai fericita zi din viata mea. Sunt mandra de rochia facut de Razvan Ciobanu. Nu am mai fost niciodata atat de fericita. Le multumesc persoanelor dragi care au fost alaturi de mine. De-abia astept petrecerea”, a spus Sandra.

„Am emotii rau. Nu pot sa imi iau mirele de mana pana mai tarziu”, a declarat Sandra, inainte sa intre in biserica.

Unul dintre invitatii de onoare de la ceremonie a fost Ion Iliescu, care i-a urat „casa de piatra” jurnalistei.

Conform wowbiz.ro, ceremonia a fost putin intarziata din cauza ca in biserica se mai afla o mireasa. Sandra a tinut mult la traditie si nu a vrut sa vada nicio mireasa in ziua in care ea urma sa se casatoreasca religios.

„Nu am voie sa vad mireasa, asta e ideea. Rochia este facut de Razvan Ciobanu, care este foarte aproape de sufletul meu. Noi am creat-o”, a spus ea.

„Rochia este exact ca Sandra, delicata, senzuala. Nu asa cum o vedeti voi la Tv. Am lucrat o luna la rochie. Azi dimineata a primit-o, aseara inca lucram la ea”, a spus Razvan Ciobanu.

Jurnalista a purta o rochie superba de mireasa. Ceremonia religioasa a fost una restransa si ferita de ochii presei. Nasii cuplului sunt Gabriela Firea si Florin Pandele. Printre invitati s-au numarat Crin Antonescu, cu sotia, si Razvan Ciobanu, cel care i-a creat rochia de mireasa Sandrei.

„Le multumesc mirilor pentru increderea acordata. Ma simt minunat in postura de nas. Am stat foarte mult in fata oglinzii sa imi dau seama daca merit onoarea”, a declarat Florin Pandele, la finalul slujbei.

Cookies