Sancțiuni pentru cei care taie ilegal copacii. Poliția Locală Sector 2 a amendat o firmă care a tăiat fără drept pomii din zona Plumbuita

16 nov. 2022
1930 Afișari
Sancțiuni pentru cei care taie ilegal copacii. Poliția Locală Sector 2 a amendat o firmă care a tăiat fără drept pomii din zona Plumbuita
Amenzi pentru cei ce taie ilegal copacii. Poliția Locală Sector 2 a amendat o firma care a tăiat fără drept pomii din zona Plumbuita | Sursă foto: Facebook-PLS2

Poliția Locală a Sectorului 2 a anunțat că astăzi, 16 noiembrie 2022, o firmă a fost amendată pentru că a tăiat ilegal copacii din zona Plumbuita.

Firmă amendată, după ce a tăiat copacii din zona Plumbuita

Bucureștenii ce locuiesc în zona Plumbuita din Sectorul 2 al Capitalei au anunțat autoritățile cu privire la faptul că mai mulți pomi de pe domeniul public au fost tăiați ilegal.

În urma sesizărilor ce au fost primite de la oameni, Poliția Locală Sector 2 s-a deplasat la fața locului pentru a vedea dacă cele reclamate se adeveresc.

Agenții au constata astfel că tăierile ilegale de copaci au avut loc pe strada Ricinului.

Angajații societății au recunoscut că lucrări de defrișare au fost executate fără a avea un aviz eliberat de Primăria Municipiului București.

Astfel că, firma respectivă a fost sancționată cu o amendă contravențională în valoare de 2.000 de lei.

Pe această cale, le mulțumim celor care au fost vigilenți și ne-au sesizat cu privire la distrugerea mediului înconjurător.

De asemenea, lansăm un apel către locuitorii sectorului 2 să ne contacteze 24/24 ore când întâlnesc asemenea situații, transmite Poliția Locală Sector 2.

Numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a face sesizări sunt următoarele: 021.9941, 021.252.51.03, 021.252.57.70 sau 0753.317.168.

Cookies