Sancțiuni după protestele din București de luni. 222 de amenzi aplicate, în valoare de peste 200.000 de lei

30 mart. 2021
199 Afișari
Sancțiuni după protestele din București de luni. 222 de amenzi aplicate, în valoare de peste 200.000 de lei

Sancțiuni după protestele din București de luni. Jandarmeria și Poliția au identificat 188 de persoane care nu au respectat legea noaptea trecută, în timpul protestelor din București. Au fost aplicate 222 de amenzi, în valoare de peste 200.000 de lei.

Sancțiuni după protestele din București de luni. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, împreună cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au organizat marţi dimineaţă o declaraţie de presă pe tema incidentelor din noaptea de luni spre marți, când persoane violente infilitrate printre cei care manifestau împotriva restricţiilor de circulaţie, au aruncat cu pietre în jandarmi, au distrus automate stradale şi magazine, mai mulţi dintre ei fiind reţinuţi.

Sancțiuni după protestele din București de luni. 12 jandarmi răniți

În timpul și la finalul protestelor, 12 jandarmi au fost răniți, 3 dintre ei ajungând la spital, iar 6 mașini ale oamenilor legii au fost avariate.

Conform Jandarmeriei, au fost identificate 188 de persoane care nu au respectat legea,  acestea fiind conduse noaptea trecută și în cursul acestei dimineți la audieri. Acțiunea de identificare a persoanelor recalcitrante continuă la această oră.

”Vreau să asigurăm cetățenii Capitalei că toate acțiunile noastre sunt făcute în beneficiul și pentru siguranța cetățenilor”, a declarat Ionel-Cătălin Stegăroiu, director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

8 amenzi date organizatorilor protestelor din Capitală

”Au fost aplicate 222 de sancțiuni de peste 200.000 lei, 8 dintre acestea fiind acordate organizatorilor. Se fac cercetări sub aspectul săvărțirii infracțiunilor de ultraj, distrugere, furt, port ilegal de armă”, a spus comisar-şef de poliţie Bogdan Berechet – director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

 

Cookies