SAMSUNG GALAXY S6 şi SAMSUNG GALAXY EDGE, disponibile prin pre-comandă la Orange

de:
18 mart. 2015
4 Afișari
SAMSUNG GALAXY S6 şi SAMSUNG GALAXY EDGE, disponibile prin pre-comandă la Orange

SAMSUNG GALAXY S6 PREŢ. SAMSUNG GALAXY EDGE PREŢ. Începând de miercuri, clienţii care doresc să fie printre primii utilizatori ai celor mai noi şi mai elegante smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge, pot achiziţiona telefoanele cu o ofertă specială la pre-comenzi în Orange shop şi în magazinul online de pe www.orange.ro. Tot aici vor găsi la pre-comandă gama completă de accesorii pentru cele 2 modele de telefoane.

SAMSUNG GALAXY S6 ROMÂNIA.  SAMSUNG GALAXY EDGE ROMÂNIA. La Orange, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge vin cu o reducere de 50 de euro la accesoriile compatibile sau la valoarea serviciului Early Upgrade, dedicat clienţilor care vor să-şi schimbe telefonul înainte de a termina contractul anterior. De asemenea, primii 300 de clienţi care plasează pre-comenzi online vor primi încărcătoare wireless cadou, potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro.

Toți clienții care inițiază pre-comenzi până pe 5 aprilie pot participa la un concurs oferit de Samsung, prin care își pot testa cunoștințele despre noile modele de telefoane și pot câștiga o excursie în jurul lumi.

SAMSUNG GALAXY S6. SAMSUNG GALAXY EDGE. „Smartphone-urile şi tabletele Samsung sunt printre cele mai apreciate produse din portofoliul nostru. Prin oferta de pre-comandă pe care o lansăm astăzi dorim să le oferim fanilor Samsung şi mai multe motive de a fi printre primii utilizatori ai acestor smartphone-uri de top”, a declarat Cristina Pateşan, Product Division Manager la Orange România, în comunicatul citat.

Cookies