Samsung Galaxy A30 și A50: cele mai noi telefoane din gama midrange

de:
07 mai 2019
1 Afișari
Samsung Galaxy A30 și A50: cele mai noi telefoane din gama midrange

Cei de la Samsung sunt recunoscuți pentru telefoanele din gama de mijloc, iar noile A30 și A50 vin să continue succesul variantelor A3, A5 și A7 din 2017, iar mai nou, A7 și A8 2018. Cu ce își propun cei de la Samsung să vă cucerească? Să trecem în revistă specificațiile tehnice ale noilor telefoane.

Samsung Galaxy A30 vine cu un display cu o diagonală impresionată de 6.4 inch, ceea ce înseamnă că acest model nu va fi tocmai mic ca și dimensiuni. Totuși, această dimensiune îl face perfect pentru a viziona conținut media pe telefon. Să fim sinceri, Youtube-ul este printre cele mai utilizate aplicații de pe telefon, iar cu cât mai mare este display-ul, cu atât mai bine, mai ales că Samsung are cele mai bune display-uri disponibile pe piață. Urmărirea de conținut media înseamnă un consum ridicat de energie, iar bateria de 4000 mAh amplasată pe Samsung A30 ar trebui să ofere consumatorilor, cel puțin o zi întreagă de utilizare fără a fi necesară încărcarea acestuia, chiar dacă telefonul va fi utilizat în mod intensiv. Un alt punct forte al device-ului este ansamblul foto. Pe spate sunt amplasate două camere, una de 16MP și una de 5 MP. Camera selfie are 16MP, iar senzorul de amprentă se regăsește pe partea din spate. Noul Samsung A30 este un telefon frumos, iar dacă ținem cont de faptul că prețul lui este de aproximativ 1000 lei, dacă alegeți acest telefon, nu veți regreta decizia. Ca și mică paranteză, o husă Samsung A30 este absolut necesară pentru protecția acestuia. Partea din spate este realizată din plastic și, chiar dacă este un platic de foarte bună calitate, acesta nu are rezistență sticlei de pe flagship-uri.

Să vorbim acum un pic și despre Samsung Galaxy A50. Acesta se situează în partea superioară a gamei de mijloc, mai ales dacă ținem cont de preț: costă aproximativ 1600 lei. Ce oferă acest telefon pentru 1600 lei? Ca și la A30, Samsung A50 are un display de 6.4 inch, dar spre deosebire de A30 care are senzorul de amprentă pe spate, A50 are senzorul de amprentă în display. Bateria de 4000 mAh îi va mulțumi chiar și pe cei mai aprigi utilizatori, fiind îndeajuns de mare cât să susțină o zi întreagă de utilizare, fără mari probleme. Să vorbim acum și despre camerele foto, pentru că suntem siguri că asta vă interesează extrem de mult. Camerele principale (cele de pe spate) sunt în număr de trei. Da, beneficiați de nu mai puțin de 3 camere foto, una de 25 MP, una de 8 MP și una de 5 MP, iar pentru amatorii de selfie, camera foto frontală are nu mai puțin de 25MP, ceea ce înseamnă că acest telefon va scoate poze excelente. O altă diferență față de Samsung A30 este procesorul, A50 având la dispoziție un procesor mult mai puternic. La fel, vă recomandăm achiziționarea de o husă Samsung A50 pentru a vă proteja telefonul, petru că partea din spate, la fel ca și la A30, este realizată din platic.

Ambele telefoane utilizează cea mai nouă versiune de Adroid (Pie), ambele oferă un raport preț/calitate excelent, iar în funcție de buget, orice model ați alege dintre cele două, garantăm cu nu veți fi dezamăgiți de calitatea acestora.

Cookies