Samsung cere tuturor posesorilor de telefoane Galaxy Note 7 să le închidă şi să le returneze

de:
11 sept. 2016
0 afișări
Samsung cere tuturor posesorilor de telefoane Galaxy Note 7 să le închidă şi să le returneze

Le cerem utilizatorilor să stingă telefoanele Galaxy Note 7 şi să se ducă să le schimbe cât mai curând posibil„, a declarat şeful diviziei de smartphone-uri din cadrul Samsung, Koh Dong-jin, într-un comunicat.

Samsung a precizat că urgentează programul de schimbare a smartphone-urilor rechemate cu telefoane Note 7 noi.
Anunţul vine la puţin timp după ce Comisia americană pentru protecţia consumatorilor (CPSC) a cerut posesorilor de telefoane să le stingă şi să nu le mai folosească.

Anterior, Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) a avertizat pasagerii avioanelor să nu folosească la bord smartphone-urile Galaxy Note 7.

Săptămâna trecută, Samsung a oprit vânzările telefoanelor Galaxy Note 7, urmând să recheme de pe piaţă 2,5 milioane de aparate din 10 ţări, inclusiv din Coreea de Sud şi SUA. Problemele apărute la modelul de vârf Galaxy Noote 7, pe care Samsung îl vindea cu circa 890 de dolari, reprezintă o lovitură dură pentru producătorul sud-coreean.

Măsura de rechemare a aparatelor cu defecte este fără precedent pentru Samsung şi o lovitură serioasă pentru reputaţia sa, în condiţiile în care fiabilitatea era unul dintre principalele atuuri în strategia de vânzări.

Cookies