Sam Smith nu va mai urca pe scena Summer in The City din București. Festivalul din Piața Constituției merge mai departe cu un show susținut de Robbie Williams

10 mai 2023
1850 Afișari
Sam Smith nu va mai urca pe scena Summer in The City din București. Festivalul din Piața Constituției merge mai departe cu un show susținut de Robbie Williams
Sam Smith nu va mai urca pe scena Summer in The City din București. Festivalul din Piața Constituției merge mai departe cu un show susținut de Robbie Williams. Sursa foto: Facebook/ SAM SMITH

Sam Smith nu va mai ajunge anul acesta la București pentru concertul din cadrul „Summer in The City”. Festivalul din Piața Constituției merge mai departe cu un show marca Robbie Williams, alături de el vor urca pe scenă mai mulți artiști internaționali, dar și din România.

Sam Smith nu va mai urca pe scena Summer in The City din București

Concertul de la București al artistului britanic era programat pe data de 4 iunie 2023, în cadrul festivalului Summer in The City.

Echipa artistului Sam Smith i-a anunțat pe organizatorii evenimentului Summer in The City că nu își va onora invitația de a urca pe scena festivalului pentru a susține concertul, ce urma să aibă loc în Piața Constituției.

Artistul și-a anulat recent câteva spectacole din turneul său european Gloria, întrucât este imposibil să le susțină din punct de vedere logistic și tehnic, transmit organizatorii Summer in The City.

Robbie Williams, prezent la festivalul din Piața Constituției

Festivalul Summer in The City merge mai departe cu un excepțional concert marca Robbie Williams. Artistul va susține un show complet cu o producție unică, ce face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului XXV.

Alături de Robbie William vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry și mulți alții. Pe parcursul următoarelor săptămâni de dinaintea festivalului vor fi anunțați și ceilalți artiști.

Returnarea biletelor

Fanii care își doresc să returneze biletele din cea de-a doua zi de festival, duminică, 4 iunie 2023, o pot face automat, online, AICI.

Organizatorii evenimentului le mulțumesc fanilor pentru înțelegere și vor anunța în curând următorii mari artiști ce vor urca pe scena Summer in The City.

Stați alături de noi pentru a afla noutățile pe care vi le vom anunța în scurt timp!

Summer in The City, 3 - 4 iunie 2023. Piața Constituției din București
Summer in The City, 3 – 4 iunie 2023. Piața Constituției din București
Cookies