BAZAR

Salveaza un cățel mergand la teatru: Buzunarul cu paine, pe 15 octombrie in Centrul vechi

Actorii Vitalie Bichir si Rodica Ionescu s-au alaturat acestei cauze prin dedicarea spectacolului „Buzunarul cu paine” de Matei Visniec. Teatrul contribuie la salvarea cainilor fara stapan, marti seara La Mine-n Copac, informează Hotnews.

Pentru a viziona piesa de teatru rezervarile se fac la numarul de telefon 0747013106. Intrarea la eveniment se face pe baza de donatie.

„Piesa pe care am vazut-o aseara este o piesa care m-a emotionat prin simplitate.

Bine, recunosc, sunt putin influentata si de situatia actuala din tara noastra, iar actorii mi-au atins o coarda sensibila prin prestatia lor. Este o piesa despre dragostea fata de caini si dragostea fata de oameni.

Doi actori tineri, intr-o forma maxima, cu forta si cu replici scurte dar profunde, intr-un spatiu neconventional – o cafenea, un decor minimalist si muzica frumoasa, dau valoare unui text normal, inteligent, simplu si frumos.
Painea din titlul piesei, prezenta in spectacol, cred ca a fost aleasa special de autor, tocmai pentru a sublinia si mai bine faptul ca este o piesa despre oameni obisnuiti si situatii obisnuite. Oameni care duc normalitatea la absurd, prin gesturi sau vorbe, ca apoi sa revina iar la normal, intr-un mod firesc. Oameni care au nemultumiri si secrete pe care intr-o anumita situatie – un moment al zilei de exemplu – scot la iveala adevaruri, lasandu-ne sa vedem dincolo de aparente.

Decor simplu, doi actori exceptionali: Rodica Ionescu si Vitalie Bichir, text superb, momente de bucurie, cate o bucata de paine oferita spectatorilor si aplauze la final.

Buzunarul cu paine – o comedie simpla, emotionanta.” (Georgiana Ene pe blogul Hai la teatru)


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button