Salvare impresionantă la metrou. O adolescentă s-a aruncat în fața trenului în stația Dristor I VIDEO

10 feb. 2021
715 Afișari
Salvare impresionantă la metrou. O adolescentă s-a aruncat în fața trenului în stația Dristor I VIDEO

O adolescentă s-a aruncat în fața metroului, miercuri după-amiază, la stația Dristor I, fiind salvată în ultimul moment de câțiva pasageri care se aflau pe peron.

O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la stația Dristor I, fiind salvată în ultima secundă de ceilalți oameni care se aflau pe peron și au asistat la scena terifiantă. Fata este trasă înapoi pe peron exact înaine ca garnitura de tren să intre în stație.

 

Din primele informații, se pare că adolescenta are 15 ani și în urma acestui incident a fost transportată la spital de echipajul anunțat prin apel la 112 de un om care era pe peron.

VIDEO

Conform informațiilor b365.ro, părinții fetei s-ar afla în proces de divorț.

Polițiștii urmează să afle care au fost motivele ce au determinat-o pe adolescentă să sară în fața metroului.

Un adolescent își ia viața la fiecare 100 de minute

Conform adolescenti.deprehub.ro, la fiecare 100 de minute, un adolescent își ia viața, sinuciderea fiind una dintre cauzele principale ale morții tinerilor între 15 și 24 de ani.

Aproape 20% dintre adolescenți suferă de depresie până să devină adulți și doar un procent de 30% dintre adolescenții care suferă de depresie au parte de tratament.

Anxietatea este cea mai răspândită problemă a copiilor de toate vârstele, indiferent de gen, confort material în familie sau de nivelul inteligenței.

Anxietatea e semn al unei suferințe reale și profunde, care le poate afecta întreaga viață: relația cu școala, cu prietenii, cu întreaga familie. Iar riscul ca un copil sau adolescent anxios să devină un adult anxios e foarte mare.

Anxietatea poate să  fie declanșată de despărțirea părinților, violența în familie, moartea cuiva drag, presiunea școlară, o boală sau chiar de anxietatea părinților.

Cum se manifestă anxietatea

Oana Georgescu, psiholog clinician și psihoterapeut specializat în terapia copilului, a explicat, pentru sursa citată semnele anxietății și depresiei la copii și adolescenți:

“Știți ce simte un copil anxios sau, mai grav, deprimat? Simte tristețe copleșitoare. Simte deznădejde. Simte o singurătate insuportabilă. Simte inadecvare și inadaptare. El se pot plânge că se simte rău, poate refuza să se ducă la școala, poat e să devină brusc foarte dependent de părintele sau adultul care îl are în grijă sau își pot face griji în exces în legătură cu un presupus pericol de moarte în care se află părinții. Copiii mai mari sau adolescenții pot fi triști, se pot izola, pot genera probleme la școală, fiind fie foarte negativi, fie neparticipativi și simțindu-se adesea neînțeleși”.

 

 

Cookies