Salonul Fotografului Român 2015: Se pot înscrie şi fotografi care nu au absolvit o şcoală de profil

de:
04 feb. 2015
0 Afișari
Salonul Fotografului Român 2015: Se pot înscrie şi fotografi care nu au absolvit o şcoală de profil

24 de şcoli/cursuri/workshop-uri de fotografie din întreaga ţară s-au înscris, lista acestora putând fi văzută pe site-ul evenimentului Salonul Fotografului Român.

Fotografii care le vor reprezenta pot deja să trimită organizatorului maxim două fotografii, conform regulamentului, pentru ca ulterior, juriul (reprezentantii scolilor) sa faca selectia pentru print si/sau albumul web.

De asemenea, organizatorii precizează că au primit multe solicitări din partea unor fotografi, pentru a participa la acest
eveniment, dar care nu puteau, deoarece şcoala pe care au parcurs-o nu mai există în acest moment (cazul CPPC) sau pur ?i simplu nu au absolvit vreun curs de fotografie, workshop foto sau vreo şcoală de fotografie. S-a decis aşadar că există totuşi o posibilitate de a le oferi accesul la eveniment, FĂRĂ OBLIGATIVITATEA DE A REPREZENTA VREO ŞCOALĂ DE FOTOGRAFIE.

Cu alte cuvinte, se extinde posibilitatea de participare la acest eveniment a oricărui fotograf, cu condiţia să achite costul de participare, la valoarea de 150 de lei/tablou. Toţi aceşti fotografi vor fi grupaţi la expoziţie într-o secţiune separată.

De asemenea, toate fotografiile din această secţiune extinsă vor fi şi ele publicate pe internet, într-un singur album. După expoziţie, tablourile vor fi cedate autorilor acestor imaginii, la fel ca şi ale celorlalţi.

Detalii despre această extindere a participării se pot afla de la adresa: http://www.4000dpi.ro/blog/a-trecut-o-prima-etapa/

Salonul fotografului român va avea loc în luna martie, la Palatul Parlamentului, expoziţia fiind deschisă pe tot parcursul lunii, in sala de expozitii Constantin Brancusi a instituţiei. 

Cookies