Salonul Bicicletei vine la București și în 2023. Parcarea de la Combinatul Fondului Plastic se va umple de biciclete, trotinete și scutere

17 mart. 2023
2728 Afișari
Salonul Bicicletei vine la București și în 2023. Parcarea de la Combinatul Fondului Plastic se va umple de biciclete, trotinete și scutere
Salonul Bicicletei vine la București și în 2023. Parcarea de la Combinatul Fondului Plastic se va umple de biciclete, trotinete și scutere. Imagine simbol: Pexels

Salonul Bicicletei 2023 se organizează la București în weekendul 31 martie – 2 aprilie 2023, într-o nouă locație: Combinatul Fondului Plastic. Parcarea centrală se va umple de biciclete, trotinele, scutere și skateboarduri.

Salonul Bicicletei 2023 are loc la Combinatul Fondului Plastic din București

Ești pregătit să pedalezi spre Salonul Bicicletei 2023? Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism are loc în perioada 31 martie – 2 aprilie, în parcarea centrală din Combinatul Fondului Plastic (Str. Băiculești, nr.29).

Aici își dau întâlnire marii producători din România, importatorii, dar și magazinele de profil din țara noastră. Vor fi biciclete de ultimă generație, dar și biciclete pentru începători, toate variantele și tipurile de bicicletă într-un singur loc, în Capitală.

Vizitatorii vor avea ocazia să testeze în premieră cele mai noi modele de biciclete din acest an. Și, totodată, vor putea să pedaleze și să compare biciclete și trotinete.

Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Partenerii evenimentului au pregătit premii și concursuri pentru fiecare zi la Salonul Bicicletei 2023.

În parcarea centrală de la Fondul Combinatului Plastic va exista și o zonă pentru educație rutieră, special gândită pentru cei mici.

Vizitatorii care vin aici cu bicicletele proprii vor beneficia de o revizie gratuită, iar cei care donează sânge în perioada ianuarie – martie 2023 vor avea intrarea gratuită. Intrarea este liberă pentru copiii cu vârsta mai mică de 8 ani.

Revizie gratuită oferită de Ambulanța de Biciclete pentru toți cei care ne vizitează cu bicicleta proprie, iar cei care donează sânge în perioada ianuarie – martie 2023, beneficiază de intrarea gratuită. Copiii cu vârsta mai mică de 8 ani nu plătesc bilet, spun organizatorii.

Bilete și programul de vizitare

Biletele pentru Salonul Bicicletei 2023 au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate de AICI. Biletul pentru o singură intrare costă 30 de lei.

Programul de vizitare:

  • Vineri, 31 martie 2023: 13:00-19:00,
  • Sâmbătă, 1 aprilie 2023: 10:00-19:00,
  • Duminică, 2 aprilie 2023: 10:00-18:00.

Mai multe informații despre eveniment: pe pagina de Facebook, AICI.

Cookies