Salonul Auto București 2014 începe mâine, joi, la Romaero Băneasa

de:
22 oct. 2014
5 Afișari
Salonul Auto București 2014 începe mâine, joi, la Romaero Băneasa

Salonul Auto București 2014. Ediția 2014 a Salonului Auto București și Accesorii (SAB & A) este gata de start, joi, 23 octombrie, și se va ține până în data de 2 noiembrie.

Printre masinile pe care romanii le pot vedea la targ in premiera sunt noul Ford Mondeo, Kia Soul EV (electric), Jeep Renegade si Peugeot 508 facelift. O expozitie de masini clasice si alte momente speciale sunt menite sa creasca atractivitatea evenimentului, scrie realitatea.net.

Salonul Auto București 2014. SAB & A nu trebuie confundat cu SIAB. Trebuie retinut faptul ca SAB & A nu inlocuieste Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), ci este o expozitie distincta, cu accentul pus pe vanzare si de o amploare mai mica in ceea ce priveste numarul de masini expuse si marci participante.

Salonul Auto București 2014. Evenimentul auto implineste anul acesta 21 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa, conform traditiei. In decursul acestui an a fost reluat parteneriatul cu APIA – Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile.

Salonul Auto București 2014. Programul de vizitare este între orele 10:00 si 20:00, prețul unui bilet este de 20 lei, iar parcarea costă 10 lei, au anunțat organizatorii, Premium Expo.

Cookies