BAZAR

Salman Khan se însoară cu Iulia Vântur

Starul de la Bollywood a fost cu foarte multe femei frumoase, celebre în India, precum Sangeeta Bijlani, Aishwarya Rai sau Katrina Kaif.

Însă, se pare, singura care a reuşit să îl convingă să renunţe la burlăcie ar fi românca noastră, Iulia Vântur (34 de ani). O publicaţie indiană anunţă că actorul, în vârstă de 49 de ani, vrea să meargă la altar alături de fosta ştiristă de la Pro TV, scrie stiripesurse.ro.

Dezvăluirea a fost făcută presei din India chiar de un prieten apropiat de-al lui Salman, care a precizat că starul a făcut toate demersurile să se însoare până la sfârşitul anului, înainte ca sora lui, Arpita, care s-a măritat pe 18 noiembrie, să sărbătorească un an de căsnicie.

Asta, în condiţiile în care starul riscă în orice moment să-şi piardă libertatea. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru omor din culpă, după ce, în urmă cu 13 ani, a accidentat mortal un bărbat şi a fugit. Actorul a contestat decizia şi va avea un nou termen al procesului pe 15 iunie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button