Salariu uriaş pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf la arabii de la Al Hilal

Salariu uriaş pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf la arabii de la Al Hilal

Laurentiu Reghecampf va castiga 7 milioane de dolari numai din salariu in urmatorii doi ani pe banca lui Al Hilal, anunta Eurosport Arabia citat de romaniatv.net, dar si cateva ziare din Arabia Saudita. In plus, Reghecampf va avea un bonus de 500.000 de dolari pentru castigarea Ligii Campionilor Asiei.

Reghecampf va locui intr-o resedinta dintr-un complex rezervat cetatenilor straini si are la dispozitie, anual, 6 bilete de avion dus-intors pentru el si familie pe ruta Bucuresti-Riad.

Reghecampf, în vârstă de 38 de ani, a mai antrenat formaţiile Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Al Hilal este vicecampioana Arabiei Saudite, încheind sezonul la două puncte de campioana Al Nasr. Echipa a câştigat campionatul de 13 ani, de şase ori Cupa Regelui, dar şi de două ori Liga Campionilor Asiei.

În acest sezon, Al Hilal este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, urmând să-şi afle adversara în urma tragerii la sorţi care va avea loc miercuri.