Salarii și averi nesimțite pentru directorii de la CNADNR, când noi nu avem autostrăzi

de:
11 iul. 2013
6 Afișari
Salarii și averi nesimțite pentru directorii de la CNADNR, când noi nu avem autostrăzi

Dacă pe şantiere nu se descurcă prea bine, şefii CNADNR duc cu uşurinţă povara propriilor averi. Anual, 500.000 de euro intră în buzunarul lor. Asta înseamnă peste 2.000 de euro pe lună pentru fiecare dintre cei 20 de directori. Luate în calcul şi conducerile unităţilor subordonate, suma se ridică la aproape 1,6 milioane de euro, scrie realitatea.net.

Compania care poate decide ce terenuri sunt expropriate şi cumpărate de stat surprinde şi prin faptul că 75% din totalul angajaţilor şi 54% dintre şefii CNADNR şi a unităţilor subordinate sunt deţinători de terenuri. În total, peste 200 de hectare, mai mult de un sfert fiind în posesia şefilor. Dacă le-am transforma în kilometri de autostradă am obţine 81 de kilometri, cam cât se construieşte în 11 ani şi jumătate.

Directorul general CNADNR, Mircea Pop, mai are bijuterii de 11.000 de euro şi ceasuri de peste 10.000 de euro şi trei case. Directorul Direcţiei Proiecte din Fonduri Externe Nerambursabile, Daniela Vovec, deţine bijuterii în valoare de 50.000 de euro, două autoturisme şi chiar o rulotă. Mai putem adăuga pe listă şi pe directorul comercial de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, Ghiţulescu Vladimir, cu bunuri în valoare de 30.000 de euro, două case şi un spaţiu comercial.

Cookies