BAZAR

Salarii de 2.000 de euro pe lună, oferite ospătarilor şi bucătarilor din Bucureşti. VEZI UNDE

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti va organiza in zilele de 4 si 5 martie 2013 selectia pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania. Compania germana EuroPark Rust ofera, prin intermediul Retelei EURES, un numar de 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (30 de posturi) si bucatar (20 de posturi).

Sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2). Angajarea se face pe o perioada de 6 luni, incepand cu luna aprilie 2013, informeaza AMOFM intr+un ci’omunicat remis B365.RO

Conform sursei citate, salariul oferit este de 1720 euro brut/luna pentru ospatar, 1750 euro brut/luna pentru barman si 1720 – 2100 euro brut/luna (in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar. Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Cazarea este asigurata de angajator contracost, iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Persoanele interesate, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrulAMOFM Bucuresti pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES, precum si datele de contact ale acestora se regasesc pe site-ul EURES national www.eures.anofm.ro, rubrica Contact.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se face pe baza urmatoarelor documente:
– cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
– copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model Europass in limba germana;
– cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea ,,Apt pentru munca”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button