Șah în PDL: Videanu vrea din nou la Primăria Generală

de:
28 sept. 2011
1 Afișari
Șah în PDL: Videanu vrea din nou la Primăria Generală

După o lungă tăcere instalată în toamna trecută, cînd tripleta BVB(Blaga/Videanu/Berceanu) a fost trasă pe linie moartă, Videanu scoate capul, brusc, şi se anunţă disponibil pentru Primăria Generală, notează InPolitics.ro În cadrul unui interviu, Videanu a fost întrebat direct dacă ar fi interesat de o nouă candidatură, anul viitor, moment în care acesta a declarat că decizia trebuie să fie a partidului, care să desemneze omul cel mai potrivit şi mai bine plasat în sondaje. La întrebarea dacă, personal, ar respinge o asemenea candidatură, Videanu a refuzat categoric să dea un răspuns negativ: ”să decidă partidul”.

Dincolo de asta, însă, întreagul interviu a fost unul pur electoral din punctul de vedere al pedelistului: el şi-a enumerat realizările din mandat, a respins implicarea în cele mai mari scandaluri de la vremea respeciv şi a punctat că, după mandatul său sau PDL a luat cel mai mare scor în Bucureşti din istoria sa.

De asemenea, Videanu l-a acuzat pe ”doctor” că toate reuşitele sale sunt, în realitate, proiecte începute de el însuşi, şi a spus că actualul primar şi-a retezat singur orice şansă de a fi reales în momentul în care a acceptat coabitarea cu USL. O alianţă despre care Videanu a dat asigurări că se va face praf înainte de alegerile locale.

Cookies