Saga, un motănel pofticios, își caută un stăpân cu care să împartă kurtos. De când a fost salvat de pe o stradă din București, e mascota unui cabinet veterinar de pe Metalurgiei

29 feb. 2024
6777 Afișari
Saga, un motănel pofticios, își caută un stăpân cu care să împartă kurtos. De când a fost salvat de pe o stradă din București, e mascota unui cabinet veterinar de pe Metalurgiei
Saga, un motănel pofticios, își caută un stăpân cu care să împartă kurtos. De când a fost salvat de pe o stradă din București, e mascota unui cabinet veterinar de pe Metalurgiei. Sursa foto: Facebook/ Booking Catspert - Pisici pe creier

Saga, un motănel curios și pofticios, stă de aproape un an într-un cabinet veterinar și așteaptă să își găsească o familie.

Cerințele nu sunt mari: persoanele care vor să îl adopte pe Saga trebuie doar să locuiască în București și să semneze un contract de adopție. După îndeplinierea acestora, stăpânul îl poate lua acasă și îi poate oferi multă atenție și iubire.

Saga este castrat, deparazitat și vaccinat

În urmă cu două zile, pe pagina de Facebook a Asociației „Pisici pe creier” a apărut un anunț referitor la un motănel care își caută o casă. Numele lui este Saga și are vârsta de un an.

În prezent, motanul se află la cabinetul veterinar Regal Vet din București, unde umblă liber prin încăpere. Într-o zi, un client a venit la cabinet cu o pungă cu doi kurtos, pe care a lăsat-o pe o masă cât timp a vorbit cu veterinarul.

Saga, curios de fel, s-a băgat cu capul în punga respectivă pentru a vedea ce-i acolo. Într-un final, a reușit să rupă punga și a rămas cu o bucată de carton în jurul gâtului.

Iată imaginile:

Motanul Saga
Motanul Saga. Sursa foto: Facebook/ Booking Catspert – Pisici pe creier
Punga cu kurtos
Punga cu kurtos. Sursa foto: Facebook/ Booking Catspert – Pisici pe creier

Asociația a anunțat că Saga își caută un stăpân cu care să împartă niște kurtos. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate sunt următoarele:

  • Să locuiască în București;
  • Să semneze un contract de adopție.

Saga este castrat, deparazitat și vaccinat.

El e Saga (motan salvat în urmă cu aproape un an și cazat la Regal Vet, unde este ținut liber prin cabinet) și aceea este punga cu doi kurtos a unui client. U do the math…
Acum, dacă este cineva printre voi care are de împărțit niște kurtos cu Saga, noi vi-l dăm bucuroși spre adopție.
Trebuie doar să stați la apartament, în București și să semnați contract de adopție cu noi. Saga are aproximativ un an și este castrat, deparazitat și vaccinat.
Detalii în privat sau la numărul de telefon 0724408349”, a scris Asociația în postare.
Cookies