Saga pentru București este ceea ce Untold reprezintă pentru Cluj-Napoca. Festivalul de pe Arena Națională produce bani pentru Primăria Capitalei

19 mai 2022
304 Afișari
Saga pentru București este ceea ce Untold reprezintă pentru Cluj-Napoca. Festivalul de pe Arena Națională produce bani pentru Primăria Capitalei

Concertul Saga de la București din 3-5 iunie 2022 va aduce cei mai mulți bani la Primăria Capitalei, sume provenite din închirierea stadionului Arena Națională. Pregătirile pentru Festivalul Saga 2022 au început deja.

Nicușor Dan a menționat că 1,5 milioane de lei vor fi încasați la bugetul municipalității din închirierea stadionului de fotbal Arena Națională pentru Saga Festival, eveniment al muzicii electronice, ceea ce reprezintă ceva mai mare sumă de bani adusă la buget din închiriere.

„Arena Națională aduce bani la bugetul municipalității”, s-a lăudat primarul general Nicușor Dan pe Facebook.

„De la începutul anului și până acum, Primăria Capitalei a încasat 3,2 milioane de lei pentru contractele de închiriere semnate. Cea mai mare sumă (1,5 milioane de lei) a venit de la închirierea Arenei Naționale pentru Saga Festival, care va avea loc între 3 și 5 iunie și pentru care pregătirile au început deja.

Am obținut de asemenea venituri din meciuri de fotbal, concerte, conferințe sau târguri. E nevoie ca bunurile municipalității să aducă bani și dezvoltare pentru București.”, a mai spus edilul general.

Untold pentru Cluj-Napoca reprezintă o importantă sursă de dezvoltare. Chiar dacă câștigurile nu sunt mari din închirierea Cluj Arena, cel mai mare câștig îl reprezintă turismul și faima orașului. Anul trecut, Primăria municipiului Cluj-Napoca a încasat peste 600 de mii de lei plus TVA din închirierea Stadionului Cluj Aren pentru UNTOLD 2021.

Îți recomandăm și:

Cookies