Saga Music Festival. Regulile de acces pentru festivalieri

08 sept. 2021
212 afișări
Saga Music Festival. Regulile de acces pentru festivalieri
Saga Music Festival. Regulile de acces pentru festivalieri

Saga Music Festival. Regulile de acces pentru festivalierii care vor participa la cel mai așteptat eveniment al toamnei ce se desfășoară în București, în perioada 10-12 septembrie.

Saga Music Festival. Regulile de acces pentru festivalierii care vor avea ocazia să se bucure de muzica unora dintre cei mai iubiți și de succes artiști din lume.

Saga Music Festival. Regulile de acces pentru festivalieri

Clipim de 2 ori și vine ziua mult așteptată! Vineri, 10 septembrie 2021, începe Saga Music Festival, la Romaero în București. Este primul festival de muzică electronică din Capitală.

Recomandăm și: Restricții de trafic în București. Saga Music Festival închide câteva bulevarde în perioada 10 – 12 septembrie

Până duminică, 12 septembrie 2021, petrecăreții vor trăi o experiență unică, un concept nemaiîntâlnit în România și vor avea ocazia să se bucure de cele mai bune piese ale unora dintre cei mai iubiți și de succes artiști din lume.

Dacă și tu ai bilet la Saga, trebuie să știi că accesul în festival se face începând cu ora 16:00 – VINERI și SÂMBĂTĂ.

DUMINICĂ, accesul în festival se face începând cu ora 14:00.

Puteți să „fentați” aglomerația și să aveți acces mai rapid în festival dacă vă ridicați brățările în avans – dacă aveți peste 18 ani și un abonament tip General Access. Organizatorii festivalului transmit că toate detaliile le puteți găsi AICI.

Festivalierii care prezintă un certificat valid de vaccinare împotriva COVID-19 sau dovada faptului că au trecut prin boală vor primi și brățara de verificare COVID necesară pentru a putea avea acces în festival.

Prețuri reduse la testele împotriva COVID-19

Festivalierii vor avea prețuri reduse realizate în centrele Complet Medical, în urma încheierii unui parteneriat între Saga Music și centrele de testare.

Recomandăm și: SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional din București

Dar înainte să primești brățara pentru festival, trebuie să:

  • prezinți un certificat digital de vaccinare anti COVID-19. Este cea mai simplă modalitate de a avea acces în festival – doar se scanează codul QR la intrarea în festival.
  • să prezinți rezultatul unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, respectiv 10 – 12 septembrie. Testul PCR este valabil 72 de ore.
  • să prezinți sau să efectuezi un test antigen, la intrarea în festival. Are o valabilitate mai scurtă, de doar 24 de ore.

Iată cât te costă testele în centrele Complet Medical:

  • test PCR – 200 de lei;
  • test antigen – 40 de lei.

Trebuie să ai la tine buletinul în momentul în care îți vei ridica brățara de festival.

Programul festivalului:

  • Vineri și sâmbătă – până la ora 05:00;
  • Duminică – până la ora 02:00.

Pregătiți-vă ținutele de festival, ne vedem acolo!

Cookies