SAGA, festivalul de la București, cere ajutorul festivalierilor. După zecile de reclamațiile primite, se caută oameni care să facă parte din „Consiliu” pentru evenimentul din 2024

08 aug. 2023
6523 Afișari
SAGA, festivalul de la București, cere ajutorul festivalierilor. După zecile de reclamațiile primite, se caută oameni care să facă parte din „Consiliu” pentru evenimentul din 2024
SAGA, festivalul de la București, cere ajutorul festivalierilor. După zecile de reclamațiile primite, se caută oameni care să facă parte din „Consiliu” pentru evenimentul din 2024 | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Organizatorii SAGA Festival au anunțat că se află în căutare de persoane ce doresc să facă parte din „Consiliul Fanilor”. Aceștia vor oferi sfaturi și opinii în ceea ce privește ediția din 2024 a festivalului de la București.

SAGA Festival caută oameni care să facă parte din „Consiliu”

Astăzi, 8 august 2023, organizatorii cunoscutului festival SAGA, ce are loc de câțiva ani la București, au anunțat că sunt în căutare de persoane care să ofere ideile lor pentru evenimentul de anul viitor.

Persoanele ce au participat la festival în anii trecuți au fost informați printr-un e-mail, însă anunțul a fost publicat și pe pagina de Instagram.

Anunțul publicat de SAGA Festival
Anunțul publicat de SAGA Festival | Sursă foto: Captură Instagram

Astfel că, urmează să fie înființat un „Consiliu al Fanilor”, format din 15 membrii, pentru SAGA 2024. Iată mesajul transmis persoanelor interesate:

Consiliul Fanilor este oportunitatea exclusivă de a deveni consultant pentru Saga 2024. Ca parte a familiei SAGA, prețuim pasiunile, ideile și părerile tale, și vrem să ai un impact direct în conturarea experienței.

Care vor fi atribuțiile și beneficiile membrilor, după cum transmit organizatorii:

  • Vor lua parte sesiuni de brainstorming. Membrii vor avea ședințe lunare cu organizatorii și vor discuta despre tot ce ține de festival. 
  • Vor supune la vot cele mai bune idei și vor participa activ la crearea evenimentului.
  • Vor fi primi care vor afla despre artiștii și surprizele din cadrul ediției de anul viitor.
  • Vor avea acces la mărfuri exclusive și oportunități unice.

Cei interesați pot aplica accesând ACEST link.

Zeci de reclamații de la festivalieri

Anul acesta, mulți dintre participanții la SAGA Festival s-au plâns de proasta organizare. Unii dintre artiștii internaționali ce trebuiau să urce pe scena principală au fost anulați. Astfel că, cei care își luaseră bilete pentru a îi vedea pe Lil Nas X, Wiz Khalifa și pe Sickick au rămas cu buza umflată.

Pe lângă asta, organizatorii au anunțat absența artiștilor chiar în ziua în care spectacolele lor erau programate, cu doar câteva ore înainte.

Acesta a fost unul dintre motivele pentru care mulți participanți au regretat că au cumpărat biletele. Pe lângă asta, oamenii au fost deranjați și de:

  • Orele petrecute la coada pentru schimbarea biletelor în brățări sau intrarea efectivă în festival,
  • Cozile de la mâncare și toalete,
  • Scenele prea apropiate,
  • Faptul că banii rămași pe brățară putea fi retrași doar fizic, vreme de 2 zile, de la ROMAERO. (Ulterior, organizatorii au oferit și posibilitatea de a retrage banii online).

Toate aceste probleme de organizare cu care s-au confruntat festivalierii au făcut ca mulți dintre ei să facă plângeri la ANPC.

Cookies