SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional din București

18 aug. 2021
411 afișări
SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional din București
SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional din București. Sursă foto: Facebook/ SAGA Festival

SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional. Anunțul a fost făcut de organizatori, cu trei săptămâni înainte de începerea festivalului din București.

SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional din București, potrivit informațiilor oficiale transmise de organizatorii festivalului.

SAGA Festival. Va avea loc într-un spațiu mult mai mare și neconvențional din București

Mai sunt doar trei săptămâni până la cel mai așteptat festival din București: SAGA Festival, ce va avea loc în perioada 10 – 12 septembrie 2021. Organizatorii au făcut un anunț neașteptat: festivalul nu va mai avea loc în Parcul Izvor din București.

Recomandăm și: Masked Wolf, artistul cunoscut pentru piesa „Astronaut in the Ocean”, vine pentru prima dată în București, la SAGA Festival

După doi ani de zile în care fiecare detaliu a fost pus la punct, festivalierii află că festivalul nu va mai avea loc în Parcul Izvor. Participanții se vor putea bucura de un show audio-video unic și de artiștii favoriți, timp de trei zile, la ROMAERO.

După o analiză atentă și după ce a fost luat în considerare fiecare aspect care ține de contextul actual și de „dinamica evenimentelor din această perioadă”, organizatorii festivalului, împreună cu Primăria Municipiului București, au decis să schimbe locul în care se va desfășura SAGA.

Astfel, programat până acum să aibă loc în Parcul Izvor din Capitală, în perioada 10 – 12 septembrie 2021, SAGA Festival va avea loc la ROMAERO (locație aflată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Băneasa).

Artiștii prezenți la festival

Festivalul din București își va bucura participanții cu o serie de show-uri fabuloase, efecte pirotehnice, design-uri extraordinare. Festivalierii se vor bucura de un line-up format din cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume: Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și lista continuă. Stați fără grijă, în cadrul SAGA Festival vor fi prezenți și artiști români.

Recomandăm și: SAGA Music Festival. Line-up-ul artiștilor care vin la București

De asemenea, organizatorii festivalului au încheiat un parteneriat cu OK Medical pentru a asigura siguranța participanților. Astfel, festivalierii vor avea parte de reduceri pentru testele COVID-19.

Pentru participarea la SAGA Festival, publicul va trebui să prezinte la intrarea în festival una dintre aceste opțiuni:

  • un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore;
  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore;
  • un certificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni;
  • un certificat digital de vaccinare.

Biletele le poți cumpăra de AICI. Încă mai sunt disponibile opțiuni AG și VIP.

Ne vedem la SAGA Festival în București!

Cookies