SAGA Festival începe mâine, problemele încep de azi: nu merge ticket swap-ul și Tyla a anunțat că nu mai vine la București. Din motive medicale

04 iul. 2024
13320 afișări
SAGA Festival începe mâine, problemele încep de azi: nu merge ticket swap-ul și Tyla a anunțat că nu mai vine la București. Din motive medicale
SAGA Festival începe mâine, problemele încep de azi: nu merge ticket swap-ul și Tyla a anunțat că nu mai vine la București. Din motive medicale. Sursa foto: Facebook / SAGA Festival

Cea de-a patra ediție a SAGA Festival începe mâine. Festivalul care va avea loc la Romaero se confruntă cu probleme zilele astea însă: astăzi nu merge programul de ticket swap, care schimbă biletele în brățări de acces, iar una dintre cele mai așteptate artiste, Tyla, a anunțat că nu va putea participa la festival din cauza unor probleme de sănătate.

Festivalul SAGA care va începe mâine și va avea loc la Romaero, în nordul Capitalei, întâmpină probleme înaintea celei de-a patra ediții. Organizatorii au anunțat că sistemul de ticket swap nu funcționează astăzi, 4 iulie, și artista sud-africană Tyla, care era una dintre cele mai așteptate vedete de la ediția din acest an, a anunțat că nu va mai ajunge la București din cauza unor probleme de sănătate.

Sistemul de ticket swap nu funcționează cu o zi înainte de SAGA Festival

Potrivit unei postări de pe contul de Facebook al SAGA Festival, locațiile de ticket swap nu sunt disponibile astăzi, astfel că participanții la festival nu pot să își ridice brățările de acces în baza biletelor achiziționate. În continuare, organizatorii și-au cerut scuze pentru inconvenient și îi roagă pe participanți să vină cu biletele direct la porțile festivalului pentru a primi brățările de acces.

Tyla a anunțat că nu va mai ajunge la SAGA Festival în acest an

Cântăreața sud-africană Tyla, care a tocmai a câștigat un premiu Grammy, a anunțat că nu va mai putea participa la mai multe evenimente din perioada următoare, printre care se numără și festivalul SAGA din București, fiind vorba despre probleme de sănătate neprevăzute. Vedeta a făcut anunțul prin intermediul unui story pe contul său de Instagram. Tyla trebuie să cânte la Romaero duminică, potrivit Kiss FM.

„Mă întristează să vă anunț că nu voi mai putea cânta în următoarele 10 zile, la următoarele festivaluri – Roskilde, Palmesus, Open’er, Saga și Montreux Jazz. Momentan fac terapie fizică și încerc să iau o pauză de la a susține concerte în mod constant. Aveți încredere că fac tot ce pot pentru a urca pe cât mai multe scene, în același timp mă recuperez complet. Mulțumesc pentru răbdare și înțelegere. Abia aștept să vă revăd curând, aveți grijă de voi și rămâneți sănătoși, Tygers”, a scris Tyla pe Instagram.

Artista a mai anulat o serie de concerte în acest an, în martie, când a renunțat la propriul turneu mondial, din cauza unei accidentări suferite în urmă cu mai multe luni.

CITEȘTE ȘI

Cookies