SAGA Festival începe în câteva ore. Peste 200.000 de oameni sunt așteptați weekendul acesta în București

23 iun. 2023
596 Afișari
SAGA Festival începe în câteva ore. Peste 200.000 de oameni sunt așteptați weekendul acesta în București
SAGA Festival începe în câteva ore. Peste 200.000 de oameni sunt așteptați weekendul acesta în București. Sursa foto: Facebook/ SAGA Festival

SAGA Festival se desfășoară weekendul acesta în București și sunt așteptați aproape 200.000 de oameni. Zeci de artiști cunoscuți național și internațional vor urca pe scena festivalului.

La festival vor fi prezenți sute de jandarmi, polițiști și pompieri

La SAGA Festival vor veni sute de jandarmi, polițiști și pompieri, pentru a se asigura că evenimentul se desfășoară fără incidente.

Polițiștii și jandarmii vor face controale stricte la intrarea în festival, iar câinii antidrog sunt pregătiți să depisteze substanțele interzise.

Peste 200 de jandarmi vor fi angrenaţi în gestionarea acestei misiuni, atât în interiorul festivalului cât şi pe traseele de afluire şi defluire ale participanților”, a precizat Alexandru Iacob, purtător de cuvânt Jandarmerie.

De asemenea, la festival vor fi prezenți și paramedicii, pe tot parcursul evenimentului. Mai multe ambulanţe, dar şi două maşini de pompieri sunt de asemenea pregătite în cazul în care vor trebui să intervină, potrivit Antena 3 CNN.

SAGA Festival are 5 scene și o mulțime de artiști internaționali, precum Lil Nas X, Skrillex, Alan Walker.

Cred că este cel mai mare festival din toate timpurile, din Bucureşti: avem cinci scene şi o mulţime de artişti. Lil Nas X, Skrillex vin pentru prima dată în România”, a spus Allan Harden, CEO Saga Festival.

Participanții la festival sunt sfătuiți să își descarce aplicația mobilă

Aplicația SAGA Festival are mai multe informații care le pot fi de folos participanților. De exemplu, are tot line-up-ul evenimentului, are mapa festivalului, precum și un buton de urgență.

Participanții care întâmpină o situație neplăcută în timpul evenimentului sau se simt în pericol pot folosi butonul de urgență din aplicație, iar un echipaj va identifica locația și va interveni rapid.

În aplicația din festival există o funcționalitate care este de urgenţă, un buton pe care îl poţi apăsa şi în aproximativ două minute prin apel telefonic sau prin mesaj identificăm locaţia din festival şi venim acolo pentru a acorda primul ajutor”, a explicat Ana Maria Hâncu, PR manager, SAGA Festival.

Te-ar putea interesa și:

Cookies