ȘTIRI

Sacrificiu impresionant: a renunţat la o afacere inedită ca să-şi ajute prietena bolnavă de cancer

„Prin ianuarie, imediat după ultima postare de pe blog în care povesteam ce frumos este să ai prieteni, am aflat că prietena mea a fost diagnosticată cu cancer. Am știut imediat că viața mea se va schimba. Pentru că ea m-a schimbat și m-a inspirat continuu de când suntem prietene”, a povestit Oana pe blogul personal, în postarea prin care explică de ce renunţă la călcatul cămăşilor.

Oana a avut ideea afacerii Calc Cămăşi în 2011 şi a adunat o adevărată echipă de călcătorese în jurul ei, dar şi clienţi fideli. După cum ne-a povestit în 2012, funcţiona la acel moment şi pentru că în Bucureşti nu există o călcătorie specializată exclusiv pe cămăşi bărbăteşti, dar şi pentru că, în spălătorii, preţurile sunt mai piperate decât cel propus de ea.

Însă, după cum adaugă acum, iniţiativa Calc Cămăși, antreprenorial vorbind, „pe măsură ce avansa, începuse să capete forme care se îndepărtau tot mai tare de ideea inițială de care prinsesem drag, și astfel devenea tot mai dificil să rămân entuziasmată și să cred că lucrurile vor fi în final așa cum trebuie”.

Spune că aparenta înfrângere a afacerii care a stat în picioare până anul acesta este, de fapt, o victorie a firescului şi îşi va dedica timpul pe care-l investea în ea ajutând-o pe Georgiana, prietena ei de 29 de ani, care luptă cu o formă extrem de rară (doar 50 de cazuri documentate în întreaga lume) de cancer la vasele de sânge.

Puteţi contribui, de asemenea, la lupta Georgianei, cu donaţii în contul de mai jos:

Titular: Georgiana Trandafir
Banca: Unicredit Tiriac Bank
Nr. cont: RO86BACX0000000704609000


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button