Sacrificiu electoral, nivel infinit: Nicușor Dan zice că s-ar tunde și zero dacă bucureștenii i-ar zice că așa trebuie să arate un primar

26 feb. 2024
518 afișări
Sacrificiu electoral, nivel infinit: Nicușor Dan zice că s-ar tunde și zero dacă bucureștenii i-ar zice că așa trebuie să arate un primar
Sacrificiu electoral, nivel infinit: Nicușor Dan zice că s-ar tunde și zero dacă bucureștenii i-ar zice că așa trebuie să arate un primar | Sursa foto: cristoiublog.ro/Inquam Photos / George Călin

Nicușor Dan, fiind întrebat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă s-ar tunde la zero pentru voturi, a răspuns că „dacă bucureștenii ar considera că așa trebuie să arate primarul lor, fără discuții aș face-o”, dar nu pentru voturi.

Nicușor Dan s-ar tunde la zero dacă așa consideră bucureștenii că trebuie să arate un primar

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns la diferite întrebări despre familie, carieră, viața de primar etc.

Aproape de finalul emisiunii, edilului i s-a pus o întrebare roșie – dacă s-ar tunde la zero pentru voturi, după ce Denise Rifai a adus în discuție perioada pandemiei când Nicușor Dan se afla în atenția publicului din cauza părului său lung.

Acesta a răspuns în felul următor:

Modul în care mă îmbrac, modul în care mă tund, modul în care mă bărbieresc, toate astea le fac… e o decizie asumată, există un șablon de sau…, în fine, oamenii au o imagine despre conducător de instituții, cum am spus mai devreme, șefii organismelor internaționale au un standard de cum trebuie să arate un primar și atunci mă supun acestui standard. (…)

Pentru voturi, nu, dar dacă bucureștenii ar considera că așa trebuie să arate primarul lor, fără discuții aș face-o.

„V-ați certat cu frizerul?”

Nicușor Dan a fost întrebat de un jurnalist, în timpul unei conferințe de presă de la Primăria Capitalei din 2021, dacă își va schimba coafura sau dacă s-a certat cu frizerul.

Mai în glumă, mai în serios, edilul a propus ca bucureștenii să decidă dacă să-și schimbe frizura sau nu, printr-un sondaj.

Bucureștenii, desigur, au răspuns provocării, iar Nicușor Dan s-a tuns. Acesta a explicat, într-un interviu acordat Pro TV, următoarele:

Lumea este obișnuită cu un anume tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat, mi-au cerut asta, m-am tuns. Am primit reproșuri de la multă lume, să mă conformez, pentru că nu este despre mine, ci despre cum își închipuie multă lume că ar trebui să arate un primar pe care ei l-au votat.

Sursa foto: cristoiublog.ro
Sursa foto: cristoiublog.ro

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies