ȘTIRI

SABOTAGE/ SABOTAJ

SABOTAGE/ SABOTAJ: Echipa de elită din cadrul Agenției Americane Anti-Drog primește o misiune care, la prima vedere pare a fi o razie asupra uneia dintre ascunzătorile unui important cartel de droguri, dar care se dovedește a fi un jaf elaborat, plănuit chiar de membrii Agenției. După ce ascund 10 milioane de dolari într-o mașină furată, agenții cred că secretul lor este în siguranță – asta până când cineva începe metodic să elimine membrii echipei, unul câte unul.

SABOTAGE/ SABOTAJ: Pe măsură ce numărul victimelor crește, toată lumea este suspectă, chiar și cei care au pus la cale întreaga operațiune.

SABOTAGE/ SABOTAJ: Regizorul David Ayer, premiat pentru portretizarea realistă și curajoasă a vieții din interiorul secțiilor de poliție în pelicula Ultima razie, readuce în prim plan o legendă a cinematografului, Arnold Schwarzenegger, în cel mai recent film al său,  SABOTAJ / SABOTAGE, un thriller plin de  acțiune care urmărește una dintre cele mai bine pregătite trupe de asalt din lume, o echipă de operațiuni speciale compusă din zece agenți ai Agenției Americane Anti-Drog.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button