“Să-ți dea Dumnezeu sănătate, ai pornit avariile și m-ai avertizat din timp!” Un bărbat dezbrăcat, azi-noapte pe A1, în sensul spre București. Șoferii s-au anunțat între ei

28 sept. 2023
511 Afișari
“Să-ți dea Dumnezeu sănătate, ai pornit avariile și m-ai avertizat din timp!” Un bărbat dezbrăcat, azi-noapte pe A1, în sensul spre București. Șoferii s-au anunțat între ei
“Să-ți dea Dumnezeu sănătate, ai pornit avariile și m-ai avertizat din timp!” Un bărbat dezbrăcat, azi-noapte pe A1, în sensul spre București. Șoferii s-au anunțat între ei | Sursă foto: Unsplash

Pe timp de noapte, vizibilitate șoferilor este mult mai redusă, iar pe anumite porțiuni de drum, fără lumină, șoferii conduc sperând să nu le apară ceva în față. Seara trecută, un bărbat dezbrăcat a fost zărit pe autostrada A1, iar, datorită gest inspirat al unui șofer, o tragedie a fost evitată.

Un bărbat dezbrăcat, azi-noapte pe A1, în sensul spre București

Un bucureștean a povestit pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” pățania prin care a trecut noapte trecută.

De asemenea, acesta a povestit și despre modul în care printr-un gest mic, dar important, un alt participant la trafic a venit în ajutor.

Bărbatul a ținut să-i mulțumească „colegului de drum” pentru că a avut o reacție rapidă și a avertizat ceilalți șoferi. Iată mesajul transmis de acesta:

Să-ți dea Dumnezeu sănătate colegul cu autoturismul care în seara aceasta ai rulat în fața mea mulți km pe A1 dinspre Pitești spre București.

În jurul orei 23:30, la km 58, ai pornit avariile și am avut timp de reacție datorita gestului tău inspirat (și eu și cel din spatele meu).

O persoana dezbrăcată de cămașă era pe A1 printre benzile 1 și 2. Abia am evitat-o și eu și alți participanți la trafic! Primii care au avertizat cred că au tras cea mai mare sperietură.

Bucureșteanul și-a exprimat respectul pentru șoferul ce se afla în fața lui, și i-a transmis că gestul sau a ajutat la evitarea unei tragedii:

Respect, pentru că s-a evitat o posibila tragedie în lanț.

De asemenea, bărbatul a transmis și că a sunat la 112 pentru a anunța  autoritățile în legătură cu persoana ce se afla pe autostrada A1. Cu toate astea, nu știe ce s-a întâmplat cu respectiva persoană și dacă autoritățile s-au deplasat fața locului.

Am sunat la 112 evident, sunt curios ce s-a mai întâmplat.

Șoferii sunt rugați să conducă precaut, în special pe timp de noapte, să mențină o viteză suficient de mare de vehiculul din față și ajusteze viteza la condițiile de drum.

Cookies