Să obţii fişa medicală pentru permis auto nu a fost niciodată mai uşor! Iată cum să procedezi

de:
19 feb. 2020
3 Afișari
Să obţii fişa medicală pentru permis auto nu a fost niciodată mai uşor! Iată cum să procedezi

Daca vrei sa aplici pentru obtinerea carnetului de soferi sau daca ai nevoie de reinnoirea acestuia, trebuie sa prezinti o serie de documente, printre care se numara si fisa medicala pentru permis auto.

 Obtinerea acestui certificat medical poate sa rapeasca foarte mult timp. Pana nu demult, era nevoie sa alergi de la un cabinet medical la altul. Fiind un proces obositor, cel care avea nevoie de acest act ajungea sa se simta usor frustrat. Insa, in ziua de astazi, exista o metoda mult mai rapida si mai usoara de a obtine fisa medicala pentru permis auto.

 Avand in vedere ca acest document nu poate lipsi din dosarul celor care isi doresc permisul auto, clinica acreditata Standard Med a gasit solutia optima pentru eliberarea acestui act. Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Standard Med si vei capata fisa medicala pentru permis auto in timp record!

 Vrei sa stii cum sa procedezi? Acesti 3 pasi simpli iti explica exact ce trebuie sa faci pentru a dobandi acest certificat!

 

  1. Acceseaza platforma www.fisamedicala.info, unde vei gasi toate detaliile necesare pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto. Pe site vei gasi informatiile care sa te ghideze in vederea programarii unei vizite. De aici, vei afla care este orarul clinicii, care sunt actele necesare, ce controale medicale sa executi si multe altele.

 

  1. Dupa ce ai consultat sectiunea dedicata programului clinicii, a venit momentul sa iti faci o programare. Poti efectua programarea direct de pe site-ul clinicii, prin sectiunea „Tarife si Programari”, unde vei gasi formularul necesar. De asemenea, poti apela la numarul inscris pe site, unde vei stabili data si ora prin telefon, cu ajutorul personalului amabil al clinicii.

 

  1. Asigura-te ca aduci cu tine toate documentele! In maximum o ora si jumatate, vei efectua toate analizele necesare si vei pleca din sediul clinicii cu fisa medicala permis auto.

 

Inainte de orice, trebuie sa te asiguri ca ai toate actele necesare cu tine. Astfel, vei evita situatia in care ajungi la programarea medicala si iti dai seama ca nu ai cu tine actele esentiale pentru eliberarea certificatului medical.

 Drept urmare, asigura-te ca ai cu tine urmatoarele documente:

 

Buletin / Carte de identitate;

 

Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;

 

Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

 

Ochelari de vedere (daca este cazul);

 

In cazul bolnavilor de diabet este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

Odata eliberata, fisa este valabila 6 luni. Vino la Standard Med si bucura-te de profesionalismul, rapiditatea si eficienta serviciilor medicale oferite!

Cookies