S-au tras focuri de armă în cartierul Rahova din București. De la ce ar fi pornit scandalul

01 iul. 2023
1064 Afișari
S-au tras focuri de armă în cartierul Rahova din București. De la ce ar fi pornit scandalul
S-au tras focuri de armă în cartierul Rahova din București. De la ce ar fi pornit scandalul. Sursa foto: captură video/ observatornews.ro

A fost scandal în cartierul Rahova din București, noaptea trecută, unde s-au tras focuri de armă. Totul s-a întâmplat sub privirile unor copii.

S-au tras focuri de armă în cartierul Rahova din București

Un scandal între doi bărbați din cartierul Rahova s-a încheiat cu focuri de armă, sub privirile îngrozite ale unui tată și ale celor doi copii ai săi. Martorii au declarat că cearta ar fi pornit din cauza drogurilor, potrivit observatornews.ro.

Cearta ar fi început vineri noapte, în jurul orei 22:00. În timpul în care se afla în casă, alături de nevastă și cei doi copii, pe stradă începe un scandal imens. Bărbatul decide să iasă la poartă ca să vadă ce se întâmplă, iar cei mici vin lângă el.

Mai exact, scandalul a avut loc pe strada Crizantemelor din cartierul Rahova, Sectorul 5. Tatăl celor doi copii a decis să iasă pe stradă, să-i despartă pe cei doi indivizi, însă nu a reușit.

Mai mulți martori au declarat pentru sursa citată că indivizii s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihotrope. La un moment dat, unul dintre bărbați a scos un pistol și a tras mai multe focuri de armă. În acea clipă, tatăl copiilor a sunat imediat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului. Anchetatorii au căutat timp de trei ore gloanțele în perimetru.

Conform primelor informații, cel care ar fi început conflictul ar fi utilizat un pistol cu bile de tip airsoft. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au reținut pe bărbatul care a scos pistolul în timpul conflictului. Pentru audieri, individul a fost dus la Secția 19 de Poliție.

Cookies