S-au șicanat în trafic până s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc în București

01 sept. 2021
299 afișări
S-au șicanat în trafic până s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc în București
S-au șicanat în trafic până s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc în București

Doi șoferi s-au șicanat în trafic până s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc în Sectorul 5 din București și a luat sfârșit în momentul în care un martor a sunat la 112.

S-au șicanat în trafic până s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc în Sectorul 5 din București, marți seară.

S-au șicanat în trafic până s-au luat la bătaie

Doi șoferi au început să se șicaneze în trafic, marți seară. La un moment dat au oprit mașinile, au ieșit și s-au luat la bătaie.

Unul dintre bărbați l-a lovit cu pumnul pe celălalt, după care a vrut să plece și a urcat în autovehicul. Șoferul agresat a vrut să-l oprească și s-a agățat de mașină. În acel moment, persoana vătămată a fost târâtă pe o anumită distanță, potrivit Digi24.ro.

Incidentul din trafic a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei. Un martor a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Recomandăm și: Realitatea bate filmul. S-au tras focuri de armă în București, după ce un șofer nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor

La fața locului au ajuns polițiștii Secției 19 din București. Din fericire, au reușit să-l identifice și să-l depisteze pe șoferul care a devenit agresiv în trafic. Bătăușul a fost condus de către polițiști la secția subunități pentru audieri. Șoferul agresat a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Secția 19 de Poliție continuă cercetările pentru a stabili întreaga situație de fapt, iar infracțiunile avute în vedere sunt lovire și alte violențe, potrivit unui comunicat oficial din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, conform sursei citate.

Amintim că, în a doua jumătate a lunii august, tot în Sectorul 5 al Capitalei, a avut loc o urmărire ca-n filme. Un șofer nu a vrut să oprească mașina la semnalele polițiștilor și a ales să-și vadă de drum în continuare.

Recomandăm și: Bărbatul urmărit de poliție în București a fost reținut. Se pare că nu avea permis de conducere

Polițiștii din cadrul Secției 19 au pornit imediat în urmărirea bărbatului și au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical și asupra mașinii.

Șoferul a fost reținut a doua zi, iar polițiștii au constatat că nu avea permis de conducere.

Cookies