S-au redeschis trei școli din Sectorul 6 al Capitalei. Acestea au fost în proces de modernizare

24 mai 2021
111 Afișari
S-au redeschis trei școli din Sectorul 6 al Capitalei. Acestea au fost în proces de modernizare

Trei dintre cele cinci unități aflate în proces de modernizare şi reabilitare termică, proiect desfășurat de către Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Investiții, reiau cursurile cu prezența fizică a elevilor în unitatea de învățământ.

S-au redeschis trei școli din Sectorul 6 al Capitalei

Pentru Şcoala Gimnazială nr.197, Şcoala Gimnazială Sfinţii Constantin şi Elena şi Şcoala Gimnazială Adrian Păunescu au fost finalizate toate procedurile legale la terminarea lucrărilor, iar acum copiii se pot bucura de școli modernizate, mobilier nou, cât și echipamente școlare, toate la cele mai înalte standarde.

Lucrările au fost demarate la începutul lunii iulie a anului trecut, după finalizarea tuturor procedurilor legale. Acestea sunt finanţate din fonduri europene nerambursabile, prin Programul NZEB, reprezentând astfel o reală oportunitate pentru comunitatea locală.

Programul de reabilitare este unul complex, ce necesită analizarea frecventă a stadiului real al lucrărilor, adaptarea și urgentarea modalităților de finalizare a acestora, urmând ca în scurt timp să fie reluate cursurile cu prezența fizică și în unitățile de învățământ Școala Gimnazială nr.59 și Școala Gimnazială Sfântul Andrei.

Sursă foto: Facebook/ Administrația Școlilor Sector 6

Cookies