S-au pus în vânzare bilete la Filarmonica „George Enescu”. Programul concertelor

24 mai 2021
58 afișări
S-au pus în vânzare bilete la Filarmonica „George Enescu”. Programul concertelor

De astăzi s-au pus în vânzare bilete la Filarmonica „George Enescu” pentru concertul simfonic condus de Christian Badea.

Filarmonica „George Enescu” continuă concertele cu public, în care capacitatea sălii Ateneului Român este ocupată în proporţie de 50%. Pentru concertul simfonic cu public de joi, 3 şi vineri, 4 iunie 2021, în care Orchestra simfonică a Filarmonicii va fi condusă de maestrul Christian Badea, biletele se pun în vânzare online pe site-ul instituţiei, începând de luni, 24 mai 2021.

Dirijor principal al filarmonicii bucureştene, maestrul Christian Badea va conduce un program care include capodopere semnate de Mozart şi Schubert, avându-l ca solist pe tânărul pianist român Cristian Sandrin, care debutează în calitate de solist al Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”. Programul concertului din 3 şi 4 iunie este alcătuit, în prima parte, din Uvertura operei Don Giovanni şi Concertul nr. 25, în do major, pentru pian şi orchestră, KV503 de Wolfgang Amadeus Mozart. În partea a doua a serii va fi interpretată Simfonia nr. 5, în si bemol major, D 485 de Franz Schubert.

„La primul meu concert cu public în carne şi oase din acest an, sunt cuprins de un sentiment profund de bucurie, pentru că voi cânta unul dintre concertele mele favorite de Mozart, în debut cu Filarmonica George Enescu, sub bagheta maestrului Badea. Este un adevărat privilegiu să fiu invitat ca solist în această perioadă dificilă pentru toţi muzicienii, mai ales pentru cei tineri. În ultimul an, am cântat numeroase recitaluri virtuale în faţa camerelor de filmat, a cameramanilor şi a inginerilor de sunet. Mi-au lipsit foşnetul sălii, bucuria aplauzelor – chiar şi telefonul mobil care sună în mijlocul concertului! -, dar mai ales sentimentul că împărtăşesc o experienţă unică cu alte persoane în spaţiu şi timp. Sunt încântat că lucrurile încep să revină la normalitate!”, a declarat pianistul Cristian Sandrin.

CONCERT SIMFONIC CU PUBLIC

Joi, 3 şi vineri, 4 iunie 2021, ora 19.00

Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” – Dirijor CHRISTIAN BADEA,  Solist CRISTIAN SANDRIN

Program

Wolfgang Amadeus Mozart

Uvertura operei Don Giovanni

Concertul nr. 25, în do major, pentru pian şi orchestră, KV503

Franz Schubert

Simfonia nr. 5, în si bemol major, D485

Preţurile biletelor sunt:

Categoria I: 110

Categoria II: 100 lei

Biletele se vor pune în vânzare online luni, 24 mai 2021, de la ora 12.00.

Din cauza restricţiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare, pentru fiecare concert, aproximativ 350 de bilete, Sala mare a Ateneului Român fiind ocupată în proporţie de 50 la sută din capacitate.

Biletele se pot procura astfel:

– De la Casa de Bilete a Ateneului Român

Program: Marţi – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.

Telefon: 021.315.68.75

– Online, accesând site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar”. Vă rugăm să luaţi în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numărul maxim de bilete ce pot fi achiziţionate într-o sesiune online este de şase bilete. Pentru a susţine activitatea Filarmonicii „George Enescu”, procesatorul de plăţi nu percepe la acest concert comisionul de 5% din valoarea biletului.

Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condiţiile prevăzute de lege.

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului Român este permisă până la ora 18.50 şi publicul este rugat să respecte cu stricteţe regulile impuse de protecţie şi distanţare.

Cookies