S-au montat indicatoare pe Șoseaua Antiaeriană, după accidentul în care un tânăr a fost spulberat de o mașină, pe trecerea de pietoni

13 oct. 2022
1647 afișări
S-au montat indicatoare pe Șoseaua Antiaeriană, după accidentul în care un tânăr a fost spulberat de o mașină, pe trecerea de pietoni

A fost luată prima măsură după accidentul tragic în care un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, fiind spulberat de o mașină pe o trecere de pietoni. Angajații primăriei au montat indicatoare pe Șoseaua Antiaeriană din București.

S-au montat indicatoare pe Șoseaua Antiaeriană, după accidentul tragic

Angajații primăriei s-au deplasat astăzi (13 octombrie) la fața locului și au montat noi indicatoare rutiere care semnalizează trecerea de pietoni și care sunt mai vizibile, relatează antena3.ro.

Accidentul a avut loc marți seară, iar autoritățile încă nu s-au decis dacă vor monta și limitatoare de viteză pe Șoseaua Antiaeriană, în locul în care pietonul și-a pierdut viața.

Tânărul a fost spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada la intersecția dintre strada Cojocarul Elena și Vasile.

Bucureștenii care tranzitează zona au declarat că, în mod normal, aceste măsuri ar fi trebuit luate cu mult timp înainte, nu acum, după tragedie.

„Tânărul care a decedat în seara aceasta mi-a fost prieten, îl cunoșteam foarte bine. Ce pot spune e șocant cum atâtea cruci pe marginea trotuarului nu ridică un semn de întrebare primăriei să monteze măcar un limitator de viteză sau cel puțin un semafor”, a declarat un prieten al victimei acum două seri.

Oamenii care locuiesc în zonă sunt revoltați și au organizat proteste. Ei cer să fie montate semafoare pe Șoseaua Antiaeriană. Totodată, au început să trimită petiții către Primăria Capitalei și Brigada Rutieră.

De ce nu sunt semafoare la trecerile de pietoni?

Mai mulți bucureșteni se întreabă același lucru, iar B365.ro a decis să reia această întrebare, în mod public, pentru că, verbal, directorul Administrației Străzilor nu ne-a răspuns, iar în scris – răspunsul poate dura o lună, potrivit legii accesului la informații: De ce nu se pun semafoare pe Sos Antiaeriană?

Totodată, vă cerem vouă, cititori din București și nu numai, care treceți în fiecare zi pe lângă trecerile de pietoni șterse, semnalizate prost, locuri care sunt predispuse accidentelor de circulație să ne scrieți pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, pentru ca mai apoi să le adresăm administratorilor orașului.

Cookies