S-au dus să ridice un colet de la o firmă de curierat, dar au fost luați pe sus de polițiști. Acum s-au ales cu dosar penal pentru trafic de droguri

22 iul. 2021
193 afișări
S-au dus să ridice un colet de la o firmă de curierat, dar au fost luați pe sus de polițiști. Acum s-au ales cu dosar penal pentru trafic de droguri
S-au dus să ridice un colet de la o firmă de curierat, dar au fost luați pe sus de polițiști. Acum s-au ales cu dosar penal pentru trafic de droguri. sursa foto: MMA

Doi bărbați s-au dus să ridice un colet de la o firmă de curierat, primit din străinătate, dar au fost luați pe sus de polițiști imediat ce au intrat în posesia lui. Acum s-au ales cu dosar penal pentru trafic de droguri și riscă să intre la închisoare, după ce DIICOT a intrat pe fir și i-a prins cu patru kilograme de cannabis.

Ziua de miercuri a fost cu ghinion pentru trei traficanţi de droguri din București, care au fost prinşi în flagrant în timo ce ridicau mai multe kilograme de cannabis primite printr-un colet din străinătate. DIICOT a intrat pe fir și a intervenit fix când aceștia se așteptau mai puțin. În prezent doi se află în arest la domiciliu, iar al treilea a primit o arestare preventivă de 30 de zile. Mai mult, când au mers în percheziție la domiciliul acestora, acolo au mai găsit încă o jumătate de kilogram de droguri de mare risc, după cum este încadrată marijuana în România.

Colet cu patru kilograme de cannabis, descoperit în timp ce era ridicat de posesorii săi

Ieri, doi traficanți de droguri din București au fost prinși în flagrant de DIICOT în momentul în care ridicau de la o companie de curierat un colet venit din străinătate. Conform autorităților, care au desfășurat o amplă operațiune pentru prinderea lor, în pachetul venit din afară se aflau 4 kilograme de cannabis. Acesta urma să fie vândut consumatorilor din Capitală în perioada următoare, mai transmite DIICOT într-un comunicat remis joi.

Un al treilea traficant, cel care ar fi fost destinatarul final al coletului, a fost prins de asemenea în flagrant

Acțiunea a avut loc miercuri, 21 iulie, în București. Mai mult, în aceeași zi, a fost pus în acțiune și un flagrant pentru a descoperi și destinatarul final al coletului, cel de-a treilea traficant din grup, care a și ajuns după gratii pentru 30 de zile.

Anunțul autorităților spune că, la final, au confiscat vreo 4500 de grame de cannabis, alături de alte obiecte specifice consumatorilor și vânzătorilor de droguri.

“De la acesta, au mai fost ridicate alte 500 de grame de fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu aspect și miros specific de cannabis, un grinder, un cântar electronic de precizie, 2 bong-uri, 3 telefoane mobile și alte substanțe și fragmente vegetale”, transmite DIICOT, într-un comunicat.

Astfel, după ce au fost prinși, cei trei au fost reținut pentru 24 de ore. În timp ce pentru doi dintre ei s-a propus arestul la domiciliu, pentru cel de-al treilea se impune arestarea preventivă.

Cookies