Patru elevi din zece au luat bacalaureatul în Bucureşti. VEZI CE NOTĂ AI LUAT

de:
03 iul. 2011
0 Afișari
Patru elevi din zece au luat bacalaureatul în Bucureşti. VEZI CE NOTĂ AI LUAT

Ministerul Educaţiei a început afişarea rezultatelor de la examenul de bacalaureat. Doar 4 elevi din 10 au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, în Bucureşti, anunţă Realitatea TV. Potrivit rezultatelor parţiale, situaţia stă în felul următor: la Colegiul Tehnic PTTR din Bucureşti au luat bacalaureatul 7% dintre elevi, la Liceul Gh. Asachi, procentul de promovabilitate a fost de 1%, în timp ce doar 3 candidaţi au reuşit să ia examenul la Colegiul D. Leonida. Liceul Spiru Haret se bucură de o promovabilitate de 100%, în timp ce la Liceul Jean Monet, media de promovabilitate este de 75%. Tot aici, un elev a obţinut media 10.

Vezi ce notă ai primit AICI.

Pe 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestaţii, care vor fi rezolvate în perioada 5 – 7 iulie, urmând ca pe 8 iulie să fie afişate rezultatele finale.

Ministerul Educaţiei a înregistrat 661 de eliminări la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidaţii daţi afară de la test pentru fraudă nemaiputând susţine examenul în toamna acestui an şi nici în vara anului viitor.

Cel mai mare număr de candidaţi eliminaţi a fost înregistrat la proba obligatorie a profilului, care a fost susţinută miercuri, de la care au fost scoşi din examen 268 de elevi, 111 dintre aceştia fiind de la Grupul Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu şi 37 din Bucureşti.

Cookies