S-a urcat beat la volan şi a lovit o maşină oprită la semafor. Bucureşteanul dă vina pe murături

de:
19 ian. 2015
0 afișări
S-a urcat beat la volan şi a lovit o maşină oprită la semafor. Bucureşteanul dă vina pe murături

L-a izbit cu putere, apoi a ricosat in alte doua automobile parcate. Dupa toata isprava, politistii au constatat ca soferul avea o alcoolemie de 1,8 la mie, informeaza stirileprotv.ro.

Tanarul a incercat sa le explice ca „neindemanarea” vine din faptul ca a mancat prea multe muraturi si asa s-a imbatat.
Martorii spun ca l-au vazut pe tanar cum gonea pe Bulevardul Mihai Bravu. Cand a ajuns la intersectia cu Soseaua Iancului, povestesc ei, motorul i s-a oprit brusc si s-a auzit un zgomot puternic.

Tanarul era in masina cu inca un prieten. Amandoi au scapat nevatamati si au incercat sa gaseasca explicatii pentru ce s-a intamplat.

Pentru ca in timpul cercetarii de la fata locului, soferul a devenit reclacitrant, politistii au fost nevoiti sa-l incatuseze. L-au transportat apoi la Institutul de Medicina Legala, sa-i recolteze probe biologice din sange. Cand se va trezi, politistii il vor audia. Pana atunci, ii va fi „calculata” si nota de plata pentru pagubele provocate.

Dupa aceasta isprava, tanarul s-a ales cu un dosar penal si va fi cercetat pentru distrugere si conducere pe drumuri publice sub influenta alcoolului.

Cookies