LA MINE-N CARTIER

S-a urcat băut la volan şi a lovit opt maşini

A sărbătorit Crăciunul cu câteva pahare de alcool, apoi, spre dimineaţă, s-a urcat la volan. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Bucureşti care a rămas fără permis după ce a lovit opt maşini parcate pe strada Spătarul Preda din Sectorul 5. Accidentul s-a produs în jurul orei 5 dimineaţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în noaptea de Ajun de Crăciun, alţi trei şoferi au fost prinşi la volan sub influenţa alcoolului. Astfel, în jurul orei 01.00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe str. Drumul Sării intersecţie cu str. Lt. Găină din sectorul 6, pe C. Alin de 34 ani, din judeţul Dâmboviţa, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Vectra având o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Două ore mai târziu, pe Şos. Andronache din sectorul 2, P. Ştefan de 23 ani, din Bucureşti, a fost prins în timp ce conducea un autoturism marca Peugeot 207 având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar în jurul orei 04.15 pe Splaiul Independenţei din sectorul 3, un alt tânăr de 23 de ani a fost prins la volanul unui autoturism marca Opel Astra având o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button