S-a stricat macazul, linia 19 e blocată în zona Șoseaua Mihai Bravu – Calea Vitan. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE

01 apr. 2024
661 Afișari
S-a stricat macazul, linia 19 e blocată în zona Șoseaua Mihai Bravu - Calea Vitan. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE
S-a stricat macazul, linia 19 e blocată în zona Șoseaua Mihai Bravu - Calea Vitan. STB: Tramvaiele circulă deviat | Sursă foto: STB SA - Facebook

Societatea de Transport București (STB) a anunțat cu puțin timp în urmă că linia de tramvai cu indicativul 19 este blocată în zona intersecției dintre Șoseaua Mihai Bravu și Calea Vitan. Tramvaiele au rămas împotmolite din cauza unei defecțiuni apărute la macaz.

UPDATE ora 13:40: STB a informat că această linie circulă normal de la ora 13:25. Mijloacele de transport public au fost afectate pentru mai bine de o oră:

Linia 19 funcționează normal în zona Sos. Mihai Bravu/Calea Vitan. Deviere: 100 de minute (11:45-13:25).

Linia 19 e blocată în zona Șoseaua Mihai Bravu

Bucureștenii care circulă în mod normal cu linia 19 sunt anunțați că tramvaiele acesteia sunt blocate. Informația a fost transmisă în jurul orei 11:53.

Motivul pentru care mijloacele de transport public de suprafață nu pot înainta este că a apărut o defecțiune la macaz.

Este afectat sensul de mers către capătul de linie „Zețarilor”, conform informațiilor oferite pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Linia 19 – blocata in zona Sos. Mihai Bravu/Calea Vitan, pe sensul spre Zețarilor. Cauza: defecțiune macaz.

Din cauza defecțiunii de macaz, STB a anunțat că tramvaiele vor circula deviat până la remedierea problemelor.

Linia 19 circulă între terminalele „Chimopar”‎ și „Zețarilor”. Tramvaiele de pe acest traseu fac opriri într-un total de 39 de stații. Cetățenii sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport până la remedierea problemelor.

Tot luni, 1 aprilie 2024, au existat probleme și pe traseul altor două linii STB de tramvai din București. Totuși, acestea au fost produse de un șofer care și-a parcat mașina neregulamentar.

Este vorba despre tramvaiele cu indicativele 24 și 44 care rămăseseră pe Strada Sf. Constantin din Sectorul 1:

Liniile 24 și 44 – blocate pe Str. SF. Constantin, pe sensul spre Str. Berzei. Cauza: autoturism parcat neregulamentar, anunța STB pe contul de „X”.

La acest moment, cele două tramvaie circulă normal. Acestea au fost blocate pentru un total de 35 de minute, fiind afectate între orele 11:05 și 11:40. Există posibilitatea ca mijloacele de transport să înregistreze încă întârzieri pe traseu.

Cookies