S-a redeschis parcul de distracţii Terra Park. Vezi care sunt preţurile

de:
03 apr. 2012
11 Afișari
S-a redeschis parcul de distracţii Terra Park. Vezi care sunt preţurile

Pe 31 martie s-a redeschis Terra Park pentru public. Compania a optat însă pentru un ”soft opening” (deschidere uşoară), urmând ca redeschiderea oficială să fie făcută pe 7 aprilie.

Potrivit reprezentanţilor Terra Park, accesul clienţilor în parcul de distracţii este permis, dar încă se mai testează echipamentele.

Până în prezent, oficialii parcului de distracţii au refuzat să anunţe dacă şi când va fi deschis cel mai mare Roller-Coaster din România, atracţie anunţată cu ”surle şi trâmbiţe” încă din toamna anului trecut. De asemenea, de pe harta unităţii lipsesc Trans – Siberian Express şi North Pole 1, echipamente care, potrivit descrierii de pe site, generează senzaţii comparabile cu trei pahare de votcă sau le permit clienţilor să ia barca cu liftul şi să se aventureze pe o pantă întortocheată.

Unitatea a fost inaugurată oficial, anul trecut, pe 16 octombrie, în urma unei investiţii de 25 milioane euro pe terenul fostei fabrici de diamante sintetice Rami-Dacia, care a fost relocată. Pe perioada iernii, echipamentele de distracţie din exteriorul parcului au fost sistate din cauza condiţiilor meteo neprielnice.

Accesul pubilcului în parc se face pe bază de card, care costă 2 lei şi trebuie încărcat cu 50 puncte. Fiecare punct valorează 1 leu, iar pentru fiecare echipament de distracţie se retrag de pe card între 4 puncte, valoare stabilită pentru atracţiile destinate copiilor, şi 15 puncte, pentru atracţiile extreme, destinate copiilor mai înalţi de 1,5 m şi adulţilor.

Vezi aici: Cum arată primul parc de distracţii din Bucureşti, Terra Park GALERIE FOTO

Senzaţii tari, în Terra Park. Am încercat atracţiile extreme

Cât costă atracţiile din Terra Park, care s-a deschis azi în Capitală

Elena Udrea s-a dat în buşitoare la Terra Park, cu Poteraş şi Nadia Comăneci