S-a redeschis pontonul plutitor din Parcul Dr. Taberei:Vizitatorii se pot plimba cu hidrobicicletele

de:
02 iul. 2020
25 afișări
S-a redeschis pontonul plutitor din Parcul Dr. Taberei:Vizitatorii se pot plimba cu hidrobicicletele

„După o zi călduroasă ne răcorim la plimbare cu hidrobicicleta!
Bucureștenii se pot plimba pe lacul din Parcul Drumul Taberei cu hidrobicicletele se pun la dispoziție de Primăria Sectorului 6.
Pentru siguranța cetățenilor, hidrobicicletele sunt dezinfectate după fiecare utilizare”, anunță primarul Gabriel Mutu pe pagina sa de socializare. 

Startul plimbărilor cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei a fost dat în luna august 2019, acolo unde a fost amenajat cel mai mare ponton plutitor din țară.

„Am promis că voi reda locuitorilor Sectorului 6 mândria de a face parte din această comunitate. Am reușit, până în prezent, să reamenajez spații abandonate de zeci de ani, iar Parcul Drumul Taberei este un exemplu de proiect pe care l-am deblocat și reamenajat cu succes. Începând de astăzi, venim cu un nou punct de atracție în parc: plimbarea cu hidrobicicletele pe lac. Foarte mulți bucureșteni care au copilărit în zonă își amintesc cu plăcere de acestă modalitate de relaxare și distracție, așa că îi invit să retrăiască acele momente”, a spus în august 2019, Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6. 

Hidrobicicletele au o capacitate de 2 locuri, respectiv 4 locuri – pentru doi adulţi plus doi copii, iar închirierea lor costă 10 lei/oră.
Lacul de agrement din centrul Parcului Drumul Taberei are o suprafaţă de 1,18 hectare şi o adâncime medie de un metru, având amenajată în mijloc o fântână arteziană cu jocuri de ape.

Cookies