S-a redeschis expoziția Imperiul Roman din București. Care este programul de vizitare (P)

07 dec. 2021
116 Afișari
S-a redeschis expoziția Imperiul Roman din București. Care este programul de vizitare (P)
S-a redeschis expoziția Imperiul Roman din București. Care este programul de vizitare (P)

Expoziția Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor s-a redeschis și se află chiar în Capitală. Ce poți vedea aici și care este programul de vizitare.

S-a redeschis expoziția Imperiul Roman din București. Care este programul de vizitare, dar și unde se află aceasta.

S-a redeschis expoziția Imperiul Roman din București

Expoziția Imperiul Roman a fost redeschisă. O puteți vizita în Capitală
Expoziția Imperiul Roman a fost redeschisă. O puteți vizita în Capitală

Dacă deja ați vizitat târgurile de Crăciun din Capitală sau vi se prea frig afară și nu știți unde să mergeți în timpul liber, vă dăm noi o idee: a fost redeschisă expoziția Imperiul Roman din București.

Expoziția Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor este organizată în premieră, în Capitală, de către Centrul Cultural şi de Tineret „Ștefan Iordache”. Aceasta se desfășoară în perioada decembrie 2021 – februarie 2022 și poate fi vizitată de către doritori la Casa Oamenilor de Știință (accesul se realizează pe la intrarea aflată în Calea Rahovei, vis-a-vis de Balatul Bragadiru, harta pentru acces poate fi accesată AICI).

Astfel, din data de 1 decembrie 2021, Casa Oamenilor de Știință din Capitală este gazda primitoare a măreției Imperiului Roman.

Mașinile de război, camera „faunului”, documentul „Roma antica”, distracția și stilul de viață, dar și harta care dovedește că „toate drumurile duc la Roma” se bazează pe o realitate evidentă și sunt elemente cheie ale expoziției în premieră în România „Imperiul Roman- Tehnologia Învingătorilor”.

Reconstrucțiile armurilor soldaților de diferite ranguri și ale gladiatorilor vor putea fi admirate și chiar atinse, dezvăluind astfel secretele celei mai puternice armate din istoria omenirii.

Care este programul de vizitare

Expoziția Imperiul Roman are două programe de vizitare, după cum urmează:

Programul de vizitare pentru publicul larg:

  • De marți și până vineri: în intervalul orar 16:00 – 20:00;
  • În zilele de sâmbătă și duminică: în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Programul de vizitare doar pentru grupurile organizate:

  • De marți și până vineri: în intervalul orar 10:00 – 16:00, expoziția este deschisă doar pentru grupuri organizate. Trebuie realizată în avans o programarea telefonică la numărul 0730 190 705.

Biletele pot fi cumpărate de AICI.

Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” este o instituție publică de interes local, aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5 care are rol de a susține proiecte, manifestări și activităţi culturale.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies